Huawei. Ce va COPIA Samsung pentru Telefoane

Huawei. Telefoanele bune facute de catre chinezi in ultimul an conving compania Samsung sa se uite cu atentie la noutati, si sa copieze ceva care sa-i creasca vanzarile.

huawei copiat

Huawei. In prezent unul dintre principalii producatori de smartphone-uri, compania chinezeasca a muncit foarte mult pentru a ajunge unde este acum, iar cei de la Samsung s-au uitat cu mare atentie la succesul lor. De mai bine de jumatate de an, cei de la Huawei au telefoanele cu cea mai buna camera pentru clienti, iar Samsung vrea sa profite de ideile chinezilor pentru a crea smartphone-uri care sa fie cu adevarat atractive pentru consumatori.

Huawei. Una dintre functiile care pare sa fie interesanta pentru acestia are legatura cu optiunea de a face poze monocrom cu un senzor dedicat pentru camera, iar Samsung vrea sa copieze aceasta idee in telefoanele sale. Pentru a face asta, cei de la Samsung vor sa foloseasca in viitoarele modele de telefoane senzori monocrom, asa cum regasim in telefoanele companiei Huawei, insa in momentul de fata e greu de spus care dintre versiuni vor beneficia de asa ceva.

Huawei. Ce va COPIA Samsung pentru Telefoane

Huawei. Calitatea imaginilor nu ar fi imbunatatita daca s-ar folosi un senzor monocrom pentru inregistrarea lor, cel putin teoretic, insa Samsung ar putea integra functi interesante bazate pe el. Separat de aceasta idee, cei de la Samsung testeaza inclusiv un sistem avansat pentru proiectarea de holograme folosind telefoanele, ceva ce Huawei inca nu are, si cel mai probabil nu va avea prea curand, desi n-ar fi de mirare sa vedem asa ceva de la chinezi candva.

In recent years Huawei’s flagships like the Huawei P20 Pro and Huawei Mate 20 Pro have had excellent cameras, and part of the reason for that might come down to the decision to have both monochrome and color lenses. It’s an idea that Samsung could soon be borrowing. Interestingly, the same patent also talks about a holographic system which could display a 3D projection of images in the air.

Huawei. Indiferent ce ar vrea sa copieze compania Samsung de la chinezi in anii viitori, e foarte clar ca are nevoie de functii noi si importante pentru telefoanele sale, iar asta pentru ca vanzarile scad dramatic in fiecare trimstru fiscal. Desi cei de la Huawei au lansat recent seria MATE 20 Pro, telefoanele inca n-au fost analizate de catre expertii de la DxoMark, deci poate ca in primavara anului 2019 Samsung va reusi sa fure prima pozitie in top de la chinezi.