Google Search. Schimbari IMPORTANTE Lansate de Google

Google Search. O serie de schimbari importante au fost lansate pentru motorul de cautare de catre compania Google, iata cum schimba experienta de utilizare.

Google Search design

Google Search. Un update important a fost facut de catre compania Google pentru motorul sau de cautare in cursul zilelor trecute, iar el ar trebui sa fie deja vizibil pentru utilizatorii din lumea intreaga. Nu vorbim despre o actualizare pentru algoritmii motorului de cautare, ci despre una care aduce schimbari pentru interfata in care sunt afisate cautarile, Google Search beneficiind de acum de noul design material pe care cei de la Google il folosesc cam peste tot.

Google Search. Testarea acestei schimbari serioase a inceput in cursul lunii septembrie, doar pentru cautarile facute in versiunea desktop a motorului de cautare, insa acum incep sa apara inclusiv pe mobil. Desi schimbarea nu e vizibila pentru toti cei care acceseaza pagina principala a Google.com, dupa efectuarea unei cautari, noul design material incep sa devina vizibil pentru utilizatori, si arata foarte similar cu ceea ce vedem in alte servicii oferite de catre compania americana.

Google Search. Schimbari IMPORTANTE Lansate de Google

Google Search. Ca parte a acestei schimbari a fost modificata functionalitatea barei de cautare, astfel ca aceasta ramane vizibila in partea superioara a ecranului in timp ce facem scroll prin pagina, deci nu trebuie sa revenim la partea superioara pentru a cauta altceva. Desi design-ul material a fost implementat pentru o parte din interfata paginilor cu rezultate pentru cautarile din Google Search, el nu este vizibil in chiar toata interfata, desi asta s-ar putea schimba in curand.

Google Search. Avand in vedere ca in momentul de fata noul design nu este implementat in totalitate pentru interfata motorului de cautare, e foarte posibil ca deocamdata sa nu beneficiati de aceasta modificare in folosirea sa. Nu se stie cat ar putea dura pana cand Google Search ar putea afisa noile schimbari pentru toti utilizatorii, asa ca ramane sa vedeti ce fel de experienta aveti cand veti mai face cautari pe Google.com din browsere.