Fortnite. Primul TEASER TRAILER pentru Sezonul 7

Fortnite. Primul video teaser trailer pentru sezonul 7 arata cateva dintre surprizele Epic Games pregatite pentru jucatorii din lumea intreaga, iata noutatile.

Fortnite teaser sezon 7

Fortnite. Celebrul joc iubit de catre oameni din lumea intreaga are astazi parte de un video teaser trailer care ar trebui sa ne arate cateva dintre noutatile pregatite pentru sezonul 7, care va fi lansat zilele viitoare. Vorbim despre un teaser trailer controversat pentru sezonul 7 al Fortnite, deoarece multi sunt de parere ca acesta ar fi complet fals, iar tacerea companiei Epic Games nu face altceva decat sa “puna paie pe foc” in discutiile online ale jucatorilor.

Fortnite. Trailerul original pare sa fie prezentat undeva, iar ceea ce vedem noi mai jos este o inregistrare a acelei prezentari, multi tragand de aici concluzia ca totul ar fi fals, desi multe leak-uri s-au intamplat chiar asa. Primul lucru interesant din acest trailer pentru Fortnite este avionul care zboara pentru putin timp in scurta prezentare, aceasta masinarie fiind o noutate cu adevarat interesanta, daca ar fi intr-adevar implementata de catre Epic Games pentru jucatori.

Fortnite. Primul TEASER TRAILER pentru Sezonul 7

Fortnite. Mai departe sunt vizibile o gama variata de costume care sunt disponibile inclusiv in versiunea actuala a jocului, deci nu vor fi noi pentru sezonul 7, insa furtuna de zapada vizibila in joc este un element clar de noutate. Problema este ca in acest presupus trailer pentru sezonul 7 nu apare iceberg-ul vizibil in Fortnite, si nici castelul al carui lumini au fost aprinse de putin timp, iar multa lume spune ca aceasta este o confirmare a faptului ca teaserul nu e facut de Epic Games, ci de catre un fan.

Fortnite Trailer Season 7 from FortNiteBR

Fortnite. Indiferent daca acest teaser este real, sau nu, sezonul 7 al jocului incepe saptamana aceasta, pe 5 decembrie, deci e de asteptat sa vedem si un trailer real lansat pentru jucatori de catre Epic Games. Cand se va intampla acest lucru, deocamdata nu stim, insa este destul de clar ca Fortnite va trece printr-o serie de schimbari majore impreuna cu sezonul 7, asa ca foarte multe noutati vor fi disponibile pentru toata lumea peste doar 2 zile.