iPhone. Productia Urmeaza sa fie MUTATA din China

iPhone. Productia telefoanelor urmeaza sa fie mutata din China din cauza razboiului economic dus cu SUA, iata ce tara a fost aleasa de catre Foxconn.

iphone vietnam

iPhone. Zilele in care telefoanele Apple sunt produse in China sunt numarate din cauza razboiului comercial care are loc intre tara si SUA, iar asa Donald Trump castiga in fata chinezilor, dar nu asa cum isi imagina. Foxconn, cel mai mare producator de telefoane iPhone de ani buni de zile, a luat decizia de a se orienta spre Vietnam pentru a-si construi fabrici in care sa preia productia telefoanelor celor de la Apple, pentru a avea mai multa liniste.

iPhone. Instabilitatea din China este o problema pentru cei de la Foxconn, care ar putea fi nevoiti sa creasca intr-o anumita masura preturile de productie pentru telefoane, iar asta e o problema pentru ei si Apple. In Vietnam exista dea fabrici in care Samsung isi produce telefoanele, iar cei de la Foxconn se uita cu mai multa seriozitate spre tara pentru a avea un plan de rezerva pregatit in cazul in care vor fi obligati sa mute din CHina productia pentru telefoanele iPhone.

iPhone. Productia Urmeaza sa fie MUTATA din China

iPhone. Foxconn este in discutii avansate cu autoritatile din Hanoi pentru a construi fabrici in tara, productia urmand a fi mutata din Shenzen si Shanghai, principalele orae in care sunt produse telefoanele Apple. Marile probleme care stau in calea mutarii productiei iPhone in Vietnam au legatura cu infrastructura proasta, si lipsa de experienta in randul localnicilor, insa Foxconn are nevoie de alternative pentru China, iar deocamdata altceva mai bun nu are in fata.

Apple Inc’s biggest iPhone assembler, Foxconn, is considering setting up a factory in Vietnam to mitigate any impact of an ongoing trade war between the United States and China. Foxconn Group and the Hanoi People’s Committee are working together to open an iPhone manufacturing facility in Vietnam to negate the impacts of the U.S.-China trade war.

iPhone. Decizia celor de la Foxconn va fi de folos pentru mentinerea preturilor de productie pentru telefoane la un nivel redus, iar astfel se va evita si cresterea preturilor telefoanelor daca ii vor fi impuse sanctiuni Chinei. Nu e exclus ca decizia de a muta fabricile sa aiba la baza si implicarea Apple, care ar scapa astfel de presiunea pusa de Donald Trump pe iPhone cu tot acest razboi comercial pe care-l tot duce, deocamdata doar la nivel declarativ, cu China.