Windows 10. Anuntul care a LASAT Lumea cu GURA CASCATA

Windows 10. Un anunt foarte important privind sistemul de operare al Microsoft a fost facut astazi, iata ce schimbare uriasa va veni pentru toata lumea.

Windows 10 chromium

Windows 10. Un anunt uimitor a aparut astazi si a lasat foarte multa lume cu gura cascata, deoarece anunta o schimbare cum absolut nimeni nu credea ca va vedea vreodata din partea companiei Microsoft. Mai exact, Microsoft intentioneaza sa renunte la platforma pe care este creat browserul Edge din Windows 10, si sa o inlocuiasca cu una folosita si pentru cele mai populare browsere folosite pentru navigare pe internet, mai exact cea Chromium.

Windows 10. Conform informatiilor aparute astazi, Microsoft va elimina in totalitate Microsoft Edge in forma actuala din sistemul de operare, iar browserul nou va fi in totalitate gandit pe platforma Chromium a Google. Motorul Blink a celor de la Google, folosit si in Google Chrome, va inlocui motorul EdgeHTML folosit in Microsoft Edge si Windows 10, schimbarea fiind una radicala, si o confirmare a faptului ca nimic nu poate opri popularitatea browserului Google.

Windows 10. Anuntul care a LASAT Lumea cu GURA CASCATA

Windows 10. Proiectul are numele de cod Anaheim in cadrul Microsoft, iar alegerea platformei Google Chrome pentru acest nou browser ar putea asigura o crestere in popularitate pentru el, deoarece ar oferi multe functii existente in browserul Google. Mai mult decat atat, Microsoft s-ar putea concentra mai mult pe oferirea de functii unice pentru browserul din Windows 10 decat sa isi tot creeze un browser separat pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Because of this, I’m told that Microsoft is throwing in the towel with EdgeHTML and is instead building a new web browser powered by Chromium, which uses a similar rendering engine first popularized by Google’s Chrome browser known as Blink. Codenamed “Anaheim,” this new browser for Windows 10 will replace Edge as the default browser on the platform.

Windows 10. Alegerea platformei Chromium penru PC-uri nu e totusi prima oara cand Microsoft ia o decizie atat de neobisnuita, ea facand acelasi lucru inclusiv pentru aplicatia lansata pentru platforma Android. Ce anume poate fi oferit pentru navigarea pe internet prin Windows 10 multumita acestei schimbari radicale pregatite de catre Microsoft este foarte greu de spus in momentul de fata, insa cu siguranta exista o serie de functii exclusive care vor ajunge pe PC-uri cand browserul va fi oferit in mod oficial pentru intreaga lume.