iOS 12 Jailbreak – Prima speranta REALA de Lansare

ios 12 jailbreak lansare

iOS 12. O prima speranta reala privind lansarea unei solutii de jailbreak vine astazi dupa ce un exploit important a fost dezvaluit pentru sistemul de operare al celor de la Apple. Vorbim despre un exploit care afecteaza iOS 12 – iOS 12.1, si care combinat cu altele va permite dezvoltarea unei solutii de jailbreak pentru iPhone si iPad, dar nimeni nu stie cand.

Un hacker care dezvolta acum o solutie de jailbreak pentru iOS 11.x a anuntat ca este interesat sa vada ce potential are acest exploit pentru iOS 12, deci sanse sunt ca el sa fie folosit. Deocamdata el vrea sa vada daca exploit-ul este util in iOS 11.4.1, pentru care a lansat o solutie de jailbreak, iar apoi se va verifica daca poate fi folosit si pentru iOS 12.

iOS 12 Jailbreak – Prima speranta REALA de Lansare

In momentul de fata lansarea unei solutii de jailbreak pentru iOS 12 este la multe luni distanta, iar asta pentru ca e greu de dezvoltat, si necesita timp pentru rezolvarea problemelor care apar. Asta inseamna ca pana in 2019 e improbabil sa vedem o solutie de jailbreak pentru iOS 12 lansata, asa ca nu trebuie sa va faceti sperante cu privire la asta.

In ciuda acestui lucru, pentru 2019 se anunta o noua solutie de jailbreak, dar asta n-ar trebui sa fie o surpriza, pentru ca pentru fiecare versiune a iOS a existat cate una. Problema cea mai mare va sta in faptul ca solutia de jailbreak nu va fi compatibila cu versiunile publice ale iOS 12, iar asta va afecta popularitatea sa in randul utilizatorilor.