iOS 12. Rata de Instalare Mare pe iPhone si iPad

iOS 12 rata instalare

iOS 12. Lansat la mijlocul lunii septembrie, sistemul de operare are o rata de instalare mare in randul utilizatorilor cu iPhone si iPad, sau cel putin asta confirma Apple. Conform americanilor, nu mai putin de 70% dintre cei care detin un iPhone, sau o tableta iPad, au instalat deja iOS 12 in propriu dispozitiv pana in prezent, procentul fiind cu 10 puncte procentuale mai mare decat in octombrie.

iOS 12. 72% dintre iDevice-urile vandute in ultimii 4 ani ruleaza aceasta versiune a sistemului de operare, in timp ce in baza totala de iDevice-uri, procentul ajunge la 70%. O rata de adoptie de 70% in randul iDevice-urilor la doar doua luni si jumatate de la lansarea actualizarii este o realizare foarte importanta pentru Apple, mai ales ca intrece iOS 11.

iOS 12. Rata de Instalare Mare pe iPhone si iPad

ios 12 rata instalare iPhone iPad

iOS 12. Fata de iOS 11, rata de adoptie a noii versiuni a sistemului de operare este mai mare decat in cazul celei vechi, iar asta probabil pentru ca lucrurile par mai stabile. Spre deosebire de iOS 11, cei de la Apple au lansat mai putine actualizari pentru iOS 12, si genereaza impresia ca intregul sistem de operare este mai stabil decat cel lansat in 2017.

iOS 12. Apple pregateste lansarea iOS 12.1.1 in cursul acestei luni, iar o versiune beta n-a mai fost lansata de ceva timp pentru aceasta actualizare, deci urmeaza lansarea versiunii finale. E posibil s-o avem saptamana aceasta, sau chiar cea viitoare, insa cu siguranta inainte de Craciun, pentru ca si cei de la Apple vor avea liber in zilele respective.