Apple. Nou Produs SURPRIZA Certificat pentru Lansare

Apple are certificat pentru lansare un nou produs foarte interesant, compania americana pregatindu-se sa-l puna in vanzare in perioada urmatoare pentru clienti.

apple monitorizare somn

La doar cateva saptamani dupa ce v-am spus ca Apple este interesata sa ne monitorizeze inclusiv atunci cand dormim, ei bine iata ca acum vorbim despre un produs nou certificat de americani. Mai exact, la FCC in SUA, compania Apple a inregistrat un monitor pentru somn, despre care nu se stiu prea multe acum, separat de faptul ca a fost creat de catre Beddit in California.

Apple a cumparat compania Beddit cu un an si jumatate in urma, iar acum este interesata sa aduca pe piata si un prim produs care sa le ofere clientilor sai ceva complet diferit fata de ce-au avut pana acum. Versiunea 3 a monitorului pentru somn al Beddit este vanduta la pretul de 150 de dolari, iar versiunea 3.5 a fost acum certificata, si cel mai probabil va fi mai scumpa decat isi imagineaza multi.

Apple. Nou Produs SURPRIZA Certificat pentru Lansare

apple monitorizare somn beddit

Lansarea acestui produs i-ar putea permite companiei Apple sa interconecteze dispozitivul pentru monitorizarea somnului cu Apple Watch, pentru a inregistra informatii despre somn. Printre datele inregistrate de catre acest monitor se numara ritmul cardiac, ritmul de respiratie, temperatura corpului, miscarile facute pe timpul noptii, sforaitul, temperatura camerei, si umiditatea.

Each time the heart beats, the acceleration of blood through the circulatory system generates a mechanical impulse that can be measured and analyzed. Throughout the night, Beddit tracks each individual heart beat and respiration cycle. Beddit’s advanced analysis and machine learning algorithms adapt differently to each body type and provide detailed sleep data.

Desi dispozitivele celor de la Beddit pot trimite date catre iPhone si iPad, integrarea cu Apple Watch ar fi ceva cu adevarat inedit, asa ca ramane de vazut ce va oferi Apple cand va lansa acest produs.