watchOS 5.1.2 aduce o Functie MAJORA pe Apple Watch

watchOS 5.1.2

watchOS 5.1.2 a fost lansat astazi de catre compania Apple, iar impreuna cu actualizarea este ofrita si o noua functie majora pentru Apple Watch 4, promisa inca din septembrie. Mai exact, functia care permite efectuarea de electrocardiograme cu ceasul inteligent este de acum disponibila impreuna cu watchOS 5.1.2, compania Apple ajungand la concluzia ca e pregatita pentru distributie globala.

watchOS 5.1.2 aduce aceasta functionalitate printr-o aplicatie dedicata care este deocamdata disponibila doar in SUA, insa teoretic ar trebui sa o puteti activa si in Romania. Schimband tara in care folositi Apple Watch 4, din Romania in SUA, ar trebui sa va apara aplicatia celor de la Apple pentru efectuarea de electrocardiograme, cel putin teoretic.

watchOS 5.1.2 aduce deasemenea pe vechile modele ale Apple Watch alerte pentru ritm cardiac neregulat, ceva ce a fost testat serios pana acum, si ar trebui sa fie destul de exact. In cazul in care aplicatia care permite efectuarea de electrocardiograme pe Apple Watch 4 nu va putea fi activata in Romania, atunci o puteti astepta mult si bine, pentru ca nu va fi oferita prea curand.

Rhythm classification from a gold standard 12-lead ECG by a cardiologist was compared to the rhythm classification of a simultaneously collected ECG from the ECG app. The study found the ECG app on Apple Watch demonstrated 98.3 percent sensitivity in classifying AFib and 99.6 percent specificity in classifying sinus rhythm in classifiable recordings. In the study, 87.8 percent of recordings could be classified by the ECG app.