Windows 10. NOI PROBLEME si BLOCAREA Instalarii

Windows 10. Noi probleme au aparut pentru foarte multi utilizatori care au instalat October 2018 Update, iar Microsoft a fost obligata sa blocheze actualizarea.

Windows 10 blocat

Windows 10. Probleme nu par sa se tina departe de sistemul de operare al celor de la Microsoft, iar asta pentru ca sistemul de operare a fost din nou blocat pe unele dintre calculatoarele utilizatorilor. Vorbim desigur despre noi probleme privind compatibilitatea dintre driverele calculatoarelor si sistemul de operare Windows 10, Microsoft blocand instalarea pe anumite calculatoare pentru a-i proteja pe utilizatori de reboot loop-uri care le fac PC-urile complet inutile.

Windows 10. Noile probleme ale sistemului de operare apar in cazul celor care folosesc aplicatiile Morphisec, sau cele care sunt dezvoltate de catre SDK-ul creat de catre aceasta companie pentru dezvoltatori. Aparent toti cei care au instalat October 2018 Update pentru Windows 10 pe calculatoarele care au aplicatii ce contin software de la Morphisec s-au trezit cu imposibilitatea de a isi folosi in mod normal calculatoarele, asa ca Microsoft a decis sa il blocheze pana se rezolva problema.

Windows 10. NOI PROBLEME si BLOCAREA Instalarii

Windows 10. Din moment ce Microsoft a decis sa blocheze distributia actualizarii pentru sistemul de operare, este cat se poate de clar faptul ca problema afecteaza si un numar destul de mare de utilizatori. In momentul de fata Microsoft le recomanda oamenilor sa dezinstaleze aplicatiile care au software-ul acelei companii pentru a putea folosi Windows 10 fara probleme, insa desigur ca situatia in sine nu e una chiar atat de grozava, si frustreaza destul de multe persoane.

Microsoft and Morphisec have identified an issue on devices that have installed Morphisec Protector or another application that uses the Morphisec Software Development Kit (SDK) including: Cisco AMP for Endpoints. These applications may impact customers’ ability to save Microsoft Office documents.

Windows 10. Din pacate acesta este a doua oara in Microsoft blocheaza instalarea sistemului de operare pe anumite calculatoare, in trecut driverele celor de la Intel fiind marea problema pentru functionarea corecta. Ca sa fiu sincer, era de asteptat ca Windows 10 sa treaca prin probleme similare dupa actualizarile pe care le tot lanseaza cei de la Microsoft, asa ca e de asteptat ca si alte actualizari lansate de catre americani sa genereze batai de cap similare pentru utilizatori.