Translare. Google anunta un nou Update MAJOR

Translare. Google a lansat o actualizare foarte importanta pentru sistemul Translate, iata ce functionalitate importanta este disponibila incepand de acum.

Translare

Translare. Google a anuntat in cursul acestei zile o schimbare importanta pentru sistemul Google Translate, folosit de catre un numar foarte mare de utilizatori la nivel global in fiecare zi. La doar cateva saptamani dupa ce sistemul de Translare a celor de la Google a fost actualizat cu un design material pentru platforma sa, iata ca astazi a decis sa implementeze o modificare prin care spera sa aduca mai multa egalitate intre barbati si femei, prin traducere.

Translare. Mai exact, incepand de astazi Google va traduce in forma feminina, sau masculina, expresiile pe care utilizatorii vor sa le afle in limba natala, sau in alta limba care are suport in platforma. Daca pana acum sistemul de Translare a celor de la Google afisa rezultatele pentru traduceri doar in forma masculina, ei bine lucrurile se schimba, iar femeile au parte de egalitate in aceasta privinta, asa cum incearca de ani de zile compania sa ofere cam peste tot.

Translare. Google anunta un nou Update MAJOR

Translare google

Translare. Google a facut aceasta modificare pentru platforma sa deoarece un sfert dintre limbile de pe glob au forma de feminim si masculin pentru cuvinte, asa ca era nevoie de o schimbare pentru acest sistem. Modificarea este foarte importanta deoarece acum se va face o Translare mult mai exacta pentru orice fel de cuvinte si expresii, iar oamenii care le vor folosi, vor potea face conjugarea corecta pentru a se exprima cat mai bine cand vorbesc intr-o limba pe care nu o cunosc.

Now you’ll get both a feminine and masculine translation for a single word—like “surgeon”—when translating from English into French, Italian, Portuguese or Spanish. You’ll also get both translations when translating phrases and sentences from Turkish to English. For example, if you type “o bir doktor” in Turkish, you’ll now get “she is a doctor” and “he is a doctor” as the gender-specific translations.

Translare. Schimbarile implementate de catre Google sunt afisate doar in situatiile in care chiar este necesara afisarea ambelor forme, in restul situatiilor fiind afisate traducerile normale, ca si pana acum. Google a lansat aceasta schimbare foarte importanta pentru sistemul de Translare chiar zilele trecute, deci in momentul de fata toata lumea ar trebui sa vada traducerile in acest mod, insa daca nu le vedeti, atunci va trebui sa mai asteptati pana cand apar.