iPhone XR. UMILESTE Samsung GALAXY S9 cu o Camera mai BUNA

iPhone XR. Noua camera implementata de catre Apple este mai buna decat cea a Samsung GALAXY S9, conform expertilor, uimind intreaga lume cu anuntul.

 

iPhone XR camera Samsung GALAXY S9

iPhone XR. Laudele companiei Apple pentru camera telefonului sau accesibil sunt sustinute si de catre expertii in fotografie, care spun ca telefonul are intr-adevar o camera mai buna decat a Samsung GALAXY S9. Conform celor de la DxOMark, iPhone XR este telefonul care are cea mai buna camera standard pentru smartphone-uri, intrecand Samsung GALAXY S9, Google Pixel 2, dar nu si Google Pixel 3, care inca nu a fost testat de catre experti, dar e putin probabil sa fie deasupra sa.

iPhone XR. Camera standard cu diagonala de 12 megapixeli, regasita si in iPhone XS, este plasata direct peste cea a Samsung GALAXY S9 Plus, care este duala, dar sub cea a Samsung GALAXY NOTE 9, diferenta fiind de doar 2 puncte. Expertii de la DxOMark lauda iPhone XR in principal pe partea de fotografie, acolo unde obtine peste 100 de puncte, ceva mai mult decat Samsung GALAXY S9, dar era normal sa vedem aceasta diferenta, avand in vedere rezultatul total.

iPhone XR. UMILESTE Samsung GALAXY S9 cu o Camera mai BUNA

iPhone XR camera Samsung GALAXY S9 test foto

iPhone XR. Camera telefonului face poze cam la fel de bine precum cea a iPhone XS Max, expunerea, saturatia culorilor, nivelul de detalii, zgomotul si artefactele avand valori similare, ceea ce e normal, din moment ce senzorii de imagine ar fi identici. Pentru inregistrare video, iPhone XR si iPhone XS Max au obtinut scoruri identice, insa camera duala a telefonului mai scump a facut diferenta dintre ele, insa Samsung GALAXY S9 are una inferioara, conform expertilor.

iPhone XR camera Samsung GALAXY S9 test

iPhone XR. Apple a laudat pe unde a putut camera telefonului sau, in principal multumita inteligentei artificiale care ar trebui sa faca poze mult mai bune, iar acum expertii fac exact acelasi lucru. Daca iPhone XR are o camera mai buna decat Samsung GALAXY S9, avand in vedere ca ambele telefoane au cam acelasi pret, dar cel al Apple e mult mai performant, are o camera mai buna, si autonomie mai buna, de ce ar mai cumpara lumea telefoanele coreenilor ?