Huawei. Germania si Franta Pregatesc INTERZICEREA

Huawei. Germania si Franta se pregatesc sa interzica produsele companiei chinezesti, iata pe ce isi bazeaza decizia, si cand vor sa impuna restrictiile.

huawei franta germania

Huawei. Dupa ce primul mare operator telecom din Marea Britanie a anuntat ca renunta la echipamentele companiei chinezesti, Franta si Germania se pregatesc sa faca acelasi lucru, guvernele celor doua tari lucrand deja la mesajul public privind masura. V-am spuca ca e imposibil ca Marea Britanie sa ia o asemenea masura, iar Franta si Germania sa nu faca acelasi lucru, iar Huawei urmeaza sa fie interzisa cam peste tot in Europa in, cel mai probabil, 1 an de zile.

Huawei. Echipamentele de telecomunicatii pentru retele 5G vor fi interzise complet cu siguranta in Marea Britanie, Franta, si Germania, iar echipamentele 4G vor fi inlocuite cel putin de catre un operator din cele trei tari. SUA este mai mult ca sigur in spatele acestor miscari, iar daca aceste patru mari tari, impreuna cu Australia, Noua Zeelanda, si Japonia, fac asta, Canada urmand a anunta acelasi lucru curand, atunci si altele vor face acelasi lucru in viitorul nu foarte indepartat.

Huawei. Germania si Franta Pregatesc INTERZICEREA

Huawei. Germania inca nu e sigura cum va impune o interdictie, spunand ca ar urma sa faca asta abia in 2019, dupa ce sunt facute licitatiile pentru frecventele 5G, insa siguranta nationala a tarii primeaza peste orice altceva. Nu toti membrii guvernului sunt convinsi ca Huawei este o companie controlata de catre guvernul chinez, insa cel mai probabil americanii vor lucra in a-i convinge ca e o idee buna sa renunte la echipamentele lor de telefomunicatii, daca nu chiar si la telefoane.

Germany’s coalition government has concerns about letting Huawei supply 5G equipment. Officials are looking at potential changes to rules or standards that would affect Huawei, though it’s controversial within government. In France, government departments are rethinking the country’s relationship with Huawei, according to people familiar with the matter. Earlier this year Digital Affairs Minister Mounir Mahjoubi said phone carriers should work with European equipment-makers.

Huawei. In Franta lucrurile sunt mai simple, reprezentantii guvernului analizand deja modurile in care pot limita folosirea echipamentelor 5G ale companiei pentru retelele care urmeaza sa fie lansate in tara. De aici si pana la o interdictie la nivelul UE nu e foarte mare distanta, iar Romania va merge mai mult ca sigur pe acelasi drum, fiind tara aliata NATO, cu baze NATO, sub influenta SUA, asa ca alta cale de reactie la presiunile amercanilor nu prea vad.

Articolul precedentiPhone XR. UMILESTE Samsung GALAXY S9 cu o Camera mai BUNA
Articolul următorFanii Apple NU mai vor sa Cumpere Telefoane iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.