Samsung GALAXY S10. ASA va ARATA Ecranul DECUPAT

Samsung GALAXY S10. Asa va arata noul ecran decupat pe care Samsung il pregateste, o prima imagine aratandu-ne un caz de utilizare normala pentru telefon.

Samsung GALAXY S10 perforat

Samsung GALAXY S10. Daca ati vazut deja cele mai noi informatii cu privire la noul telefon de top pregatit de catre compania coreeana, atunci stiti cu siguranta ca dupa un an de ras de Apple, si altii, Samsung va decupa ecranele telefoanelor sale. Vorbim despre un decupaj suficient de mare incat sa incapa una, sau doua, camere frontale, iar in imaginea de mai jos avem o prima reprezentare pentru ceea ce-ar trebui sa ofere coreenii din martie 2019.

Samsung GALAXY S10. Imaginea de mai jos este una falsa, adica peste o imagine a unui posibil telefon din aceasta serie a fost aplicata o imagine a altuia, si aplicat un decupaj cu o singura camera frontala. Imaginea reala are telefonul decupat serios in partea dreapta pentru ca acea camera frontala sa fie vizibila, insa versiunea finala a Samsung GALAXY S10 ar trebui sa arate extrem de apropiat de ceea ce vedem in imagine, primele schite confirmand asta deja.

Samsung GALAXY S10. ASA va ARATA Noul Ecran DECUPAT

Samsung GALAXY S10 perforat camera

Samsung GALAXY S10. Nu se stie deocamdata daca acel decupaj pentru camera va avea indicatorul privind energia bateriei afisat in partea stanga, sau dreapta a ecranului, diverse formate fiind prezentate pana acum. Indiferent de pozitionarea sa, este clar ca Samsung GALAXY S10 va avea o margine foarte subtire pentru ecran, si un decupaj destul de mic pentru camera frontala, astfel ca telefonul ar trebui sa aiba un design relativ atragator, doar in versiunile cu o singura camera frontala.

Samsung GALAXY S10. Avand in vedere ca nu se stie daca atat versiunea standard, cat si cea Plus din serie vor avea camera frontala duala, acea taietura va fi mai mare, deci va ocupa o zona mai mare din ecran, in anumite modele. Sincer, prefer acest design pentru Samsung GALAXY S10, cu o singura camera decupata, decat cel cu o camera duala, insa daca Samsung se incapataneaza sa ascunda camera frontala intr-un mecanism care sa o scoata din carcasa, ramanem cu decupaje dubioase.

Voi ce parere aveti despre acest tip de decupaj, sau despre cel dual ?