WhatsApp. DOUA Functii SECRETE pe iOS si Android

WhatsApp. Doua noi functii secrete pentru iOS si Android dezvaluie surprizele pe care compania le pregateste pentru telefoane, iata ce a gandit acum.

whatsapp ios android

WhatsApp. Implementarea de noi functii pentru iOS si Android continua pentru aplicatia platformei de mesagerie, iar astazi vorbim despre doua functii secrete de care utilizatorii se vor putea bucura foarte curand. Prima dintre ele are denumirea Multi Share, si a fost gandita pentru a permite trimiterea de mesaje, sau fisiere, catre multiple contacte din WhatsApp, ceva ce pana acum nu era posibil, dar ceva care va usura comunicarea intre utilizatori in viitor.

WhatsApp. Folosind aceasta functie, utilizatorii platformei vor putea trimite din alta aplicatie cam orice fel de fisere, insa alegand cel putin doua contacte care sa primeasca respectivele mesaje de la ei. Separat de implementarea acestei functionalitati, WhatsApp va permite deasemenea si vizualizarea unui preview pentru ceea ce partajeaza catre alte persoane, fie ca e vorba de documente, clipuri video, sau muzica, ambele putand fi redate in preview inainte de trimitere.

whatsapp ios android multi share

WhatsApp. DOUA Functii SECRETE pe iOS si Android

WhatsApp. A doua functie secreta pentru platforma este legata de noile stickere implementate pentru utilizatori, ea permitand cautarea printre cele disponibile pentru trimitere in platforma. WhatsApp permite cautarea printre toate stickerele sale folosind aceasta functionalitate, astfel ca utilizatorii vor avea posibilitatea de a descoperi mai rapid si mai usor stickere pe care le pot trimite catre alte persoane, procedura de partajare fiind identica cu cea existenta pana in acel moment.

whatsapp ios android search stickers

WhatsApp. Ambele functii sunt disponibile in versiunile beta pentru iOS si Android ale aplicatiilor, astfel ca in momentul de fata doar cei care le instaleaza le vor putea folosi, cel putin pana in momentul in care vor fi lansate in mod public pentru toata lumea. Nu se stie cat timp este necesar pentru ca ambele functii pentru WhatsApp sa fie disponibile pentru toata lumea, insa este foarte posibil ca pana in 2019 ele sa nu fie lansate, compania putandu-le activa automat fara a actualiza si aplicatiile.