iOS 12.1.1. AUTONOMIA BATERIEI pe iPhone si iPad

iOS 12.1.1. Iata ce trebuie sa stii in legatura cu autonomia bateriei pentru iPhone si iPad dupa ce intalezi aceasta versiune a sistemului de operare.

iOS 12.1.1 autonomie

iOS 12.1.1. Autonomia bateriei pentru iPhone, iPad, si iPod Touch este una dintre cele mai mari griji pentru utilizatorii din lumea intreaga, o parte dintre ei refuzand sa instaleze actualizarea inainte sa stie cum sta situatia. Ei bine, in cazul meu, autonomia nu e nici mai buna, si nici mai proasta cu iOS 12.1.1, desi am testat versiunile beta ale sistemului de operare inainte de lansare, schimbari in cea finala nu exista, asa ca in cazul meu nu e un regres.

iOS 12.1.1. In cazul raportarilor facute de catre alti utilizatori, rezultatele sunt variate, unii spunand ca au parte de autonomie mai buna cu aceasta versiune a sistemului de operare, in timp ce altii spun ca e mai proasta. Majoritatea raportarilor de la oameni obisnuiti care au instalat iOS 12.1.1 indica faptul ca autonomia bateriei este mai proasta decat in vechile versiuni ale sistemului de operare, asa ca trebuie sa aveti in vedere acest lucru daca va ganditi sa faceti instalarea.

iOS 12.1.1. AUTONOMIA BATERIEI pe iPhone si iPad

iOS 12.1.1. De obicei, actualizarile care se indeparteaza de versiunea initiala a iOS cam reduc autonomia bateriei pentru mai toata lumea, explicatie clara pentru acest gen de schimbari nefiind disponibile, dar internetul e plin de teorii. Desigur ca aici conteaza extrem de mult si cum folositi telefoanele, deoarece in functie de ceea ce faceti zilnic, sau ce optiuni aveti activate in telefoanele ce ruleaza iOS 12.1.1, e posibil ca autonomia sa fie chiar mai buna.

iOS 12.1.1. Separat de autonomia bateriei, performantele sistemului de operare nu sunt mai proaste, in cazul meu, iar numarul de probleme nu pare sa fie deasemenea mai mare, unele buguri fiind rezolvate. Acestea fiind spuse, v-am spus zilele trecute ca iOS 12.1.1 merita instalat pe iPhone si iPad, pentru ca rezolva unele probleme serioase, si aduce suport pentru RO-ALERT, asa ca ramane doar riscul ca autonomia sa fie mai proasta, desi asta nu e 100% sigur.