iOS 12.1.1. ATENTIE! Problema MAJORA pe iPhone si iPad

iOS 12.1.1. O problema extrem de serioasa a fost descoperita de catre utilizatorii iPhone si iPad, iata cum strica iDevice-urile celor de la Apple.

iOS 12.1.1 internet

iOS 12.1.1. Actualizarea lansata saptamana trecuta pentru iPhone, iPad, si iPod Touch de catre compania Apple vine cu o serie de schimbari importante, dar si rezolvari de probleme raportate de catre utilizatori. Lansarea iOS 12.1.1 ar fi trebuit sa aduca imbunatatiri pentru experienta de utilizare a oamenilor, insa din pacate se pare ca in cazul anumitor iPhone, iPad, si iPod Touch-uri lucrurile au mers intr-o directie complet diferita fata de cum spera lumea.

iOS 12.1.1. Conform unui numar mare de raportari facute de catre utilizatori ai iPhone si iPad, se pare ca instalarea acestei actualizari pentru sistemul de operare are drept efect blocarea conexiunilor de internet mobil. Unii dintre utilizatorii din diverse tari de pe glob raporteaza faptul ca nu mai pot folosi conexiunile de internet mobil de pe iDevice-uri dupa ce au instalat iOS 12.1.1, iar asta desi telefoanele arata ca sunt conectate la reteaua de telefonie mobila, si ar avea internetul activ.

iOS 12.1.1. ATENTIE! Problema MAJORA pe iPhone si iPad

iOS 12.1.1. Problemele pentru unii sunt mult mai complicate, deoarece pot folosi doar anumite aplicatii in iDevice-uri folosind internetul mobil in timp ce altele nu functioneaza absolut deloc. Problema in sine este foarte ciudata, iar compania Apple stia de ea inca din perioada de testare beta a iOS 12.1.1, deoarece a fost raportata de catre multe persoane, insa se pare ca nu a fost luata in serios de catre ingineri, iar acum multi utilizatori sufera din cauza ei.

Sad to report this but the broken 4G experience is all over my phone. 90% of websites on work on mobile 4G data. Apps like Twitter, Amazon and so many others aren’t working but all Google related apps are running smoothly and so is WhatsApp! I’m clueless now. 4G on Jio is severely affected. Unable to use even an essential app like Uber. Hi, no 4G in any of my devices (iPhone 6s Plus, iPhone XS Max, iPad Pro 12.9 2017) since I updated to iOS 12.1.1 last night!

iOS 12.1.1. N-am intampinat aceasta problema pana in prezent, vreodata, in special ca unele aplicatii sa functioneze, si altele sa nu functioneze, insa desigur ca totul are legatura cu software-ul, si nu cu telefoanele, sau tabletele. Cei de la Apple vor rezolva cu siguranta problemele pe care utilizatorii iOS 12.1.1 le intampina, insa asta inseamna ca vor trebui sa lanseze o alta actualizare, si nu se stie cat ar putea dura pana cand aceasta va fi disponibila.

27 COMENTARII

  1. “ti so stricat”?
    serios limbajul tau este stricat si vorbesti despre probleme minore ce doar putini intampina si vor fi rezolvate, pe cand gramatica ta va avea de suferit pt totdeauna
    Misto’ul si ironiile sunt pt invingatori draga

  2. “ti so stricat”?
    serios limbajul tau este stricat si vorbesti despre probleme minore ce doar putini intampina si vor fi rezolvate, pe cand gramatica ta va avea de suferit pt totdeauna
    Misto’ul si ironiile sunt pt invingatori draga

  3. Pai dacă nu are nici o problema ce ai vrea sa-ti spună? Nici eu,nici soția,nici toți prietenii/cunoscuții mei nu au astfel de probleme. Bine măcar ca tie îți merge android Pie pe Samsung…la anul…poate.

  4. Ios e cel mai terminat sistem de operare. La fiecare update a avut probleme desi e superlimitat si pus doar pe 2 telefoane obosite. Inadmisibil !!

  5. Nu am patit asa ceva, e drept eu i-am dat un factory reinstall cu itunes din cauza unei alte probleme pe care se pare ca am avut-o din fabrica pe XS Max. Retea Orange RO

  6. Iphone xs max nici o problema,mai mizerie decat android nu exista nici un sistem de operare pe fata pamantului…nu se poate compara niciodata cu ios..

  7. Pe 6 echipamente mobile nicio problema! E doar la aia care au in casa si un Android, care bruiaza retelele! 😀 😀 😀