RCS & RDS. Aproape de un RECORD in Romania, ATACA Orange

RCS & RDS. Compania este aproape de un record foarte important in Romania, si ataca dominatia celor de la Orange, iata ce a reusit sa faca pana in prezent.

RCS & RDS clienti

RCS & RDS. Ca unul dintre cele mai mari grupuri telecom din Romania, operatorul detinut de catre grupul international Digi, are planuri foarte mari pentru tara noastra in momentul de fata, si intentii mai mari. RCS & RDS avea la jumatatea acestui an aproximativ 10.4 milioane de clienti, cu aproximativ 150.000 mai putini decat la finalul anului 2017, fluctuatiile fiind normale la jumatatea anului, insa operatorul se apropie serios de Orange in ceea ce priveste numarul de clienti.

RCS & RDS. Cu 10.4 milioane de clienti, grupul este aproape de cei 10.9 milioane de clienti pe care Orange ii are in momentul de fata, diferenta fiind foarte mica intre companii, si in continua scadere. Multumita acestui numar foarte mare de clienti pe care RCS & RDS ii are, operatorul a urcat pe pozitia a doua in topul operatorilor telecom din Romania, fiind lider absolut de piata in segmentul serviciilor de internet fix, acestia reprezentand cam o treime din numarul total de clienti.

RCS & RDS. Aproape de un RECORD in Romania, ATACA Orange

rcs & rds clienti Romania
Numarul de clienti ai RCS & RDS la finalul lunii august 2018.

RCS & RDS. In ultimii ani compania a avut parte de o ascensiune impresionanta, reusind sa-si creasca substantial numarul de clienti, iar acum sta deasupra celorlalti mari operatori telecom din tara noastra. RCS & RDS are planuri si mai mari pentru Romania, mai ales ca are cea mai mare infrastructura de fibra optica din tara, iar in baza ei va fi construita reteaua 5G din tara noastra, si ea ar trebui sa fie superioara celei 4G, depasita de cele ale operatorilor concurenti.

RCS & RDS. Cand va reusi sa depaseasca Orange in ceea ce priveste numarul de clienti din Romania e greu de spus, mai ales ca “portocalii” vand acum aceeasi gama de servicii precum grupul Digi. Totusi, e impresionant de vazut ca o companie romaneasca se lupta cu grupuri internationale care au resurse mult mai mari in spate, RCS & RDS fiind de ceva timp extinsa la nivel international, iar pana acum a avut parte de un succes foarte mare si in afara Romaniei.