Romani ARESTATI pentru FURT de Laptop-uri dintr-un TIR aflat in MERS

Un grup de romani a fost arestat dupa ce au furat laptop-uri si electrocasnice in valoare de zeci de mii de euro dintr-un tir aflat in mers prin Romania.

romani furt tir

La cativa ani dupa ce vedeam imagini cu un grup de romani arestati prin Olanda pentru furt de produse Apple dintr-un autocamion aflat in mers, acum avem o poveste similara, doar ca in Romania. Sapte barbati au fost arestati de catre politia Ilfov dupa ce au furat laptop-uri si electrocasnice dintr-un tir care circula intre orasele Ramnicu Sarat si Focsani, actiunea fiind mai mult ca sigur intreprinsa pe timpul noptii, pentru a avea succes.

Politia pare sa-i fi urmarit pe barbati de ceva vreme, pentru ca ei au fost arestati pe centura orasului Buzau, acestia aflandu-se in trei masini care au fost oprite de catre politie pentru a se face verificari. Cei 7 barbati sunt din judetele Ialomita si Ilfoc, iar infractiunea pe care au comis-o s-a lasat cu pagube in valoare de 50.000 de euro pentru compania care detinea respecivele produse, deci vorbim despre o paguba insemnata pentru ea.

Romani ARESTATI pentru FURT de Laptop-uri dintr-un TIR aflat in MERS

Politistii din Ilfov i-au retinut pe cei 7 barbati, si i-au prezentat in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva, insa ramane de vazut daca dovezile sunt suficient de convingatoare pentru a se si intampla asta. Nu cred ca e prima oara cand se fura din tiruri aflate in mers in Romania, dar e posibil sa fie prima oara cand hotii sunt prinsi, in special pe aceasta ruta care face legatura dintre Bucuresti si Moldova, DN 2/E85 fiind extrem de circulat, chiar si noaptea.

La data de 10 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale – Ilfov, sprijiniţi de poliţişti din cadrul IPJ Buzău, au oprit în trafic, pe centura oraşului Buzău, două autoturisme şi o autoutilitară, în care se aflau şapte bărbaţi, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Persoanele în cauză ar fi urmărit un tir, care plecase din municipiul Bucureşti cu destinaţia Chişinău, iar între oraşele Râmnicu Sărat şi Focşani, aceştia ar fi pătruns în tir în timp ce acesta se afla în mers şi ar fi sustras laptopuri şi alte produse electrocasnice.

Daca anul acesta a pornit un scandal imens dupa ce oamenii erau jefuiti pe DN2 in timp ce opreau noaptea, iata ca titrurile nu sunt in siguranta nici cand se deplaseasa, si cu siguranta au mai existat furturi de acest gen. Din pacate nu se stie ce brand-uri de produse au fost furate de catre hoti, insa avand in vedere valoarea acestora, e destul de clar ca vorbim despre produse care nu sunt chiar atat de ieftine, altfel suma ar fi fost cu mult mai mica.

1 COMENTARIU