iPhone XS. PRIMELE Vesti foarte BUNE pentru Apple

iPhone XS. Primele vesti foarte bune pentru compania Apple au venit astazi, iata ce au declarat partenerii sai privind vanzarile seriei de telefoane.

iphone xs vesti

iPhone XS. Primele vesti foarte bune pentru compania Apple vin dupa ce partenerii sai au inceput sa confirme ca problemele pe care le au telefoanele nu sunt chiar atat de mari precum le prezinta analistii. Mai exact, timp de mai bine de o luna ni s-au dat numeroase exemple ale faptului ca iPhone XS si iPhone XR au vanzari mult mai mici decat se astepta toata lumea, partenerii celor de la Apple confirmand problemele prin scaderi substantiale ale incasarilor din productia pentru americani.

iPhone XS. Cei de la Apple au parte de un “respiro” astazi dupa ce Foxconn si TSMC au anuntat incasari bune pentru luna noiembrie, sugerand faptul ca telefoanele au parte de o evolutie surprinzator de buna. Desi in octombrie cei de la Foxconn au anuntat incasari sub asteptarile analistilor pentru productia de telefoane pentru Apple, iata ca pentru noiembrie lucrurile s-au schimbat, semn ca iPhone XS si iPhone XR se bucura de mai multa atentie din partea consumatorilor.

iPhone XS. PRIMELE Vesti foarte BUNE pentru Apple

iPhone XS. Pentru Foxconn e vorba de incasari de 19.5 miliarde de dolari, iar TSMC a raportat 3.1 miliarde de dolari, ambele companii inregistrand cresteri fata de lunile anterioare, lucru care uimeste foarte multa lume. Deocamdata acestea sunt primele vesti bune in ceea ce priveste cresterea in vanzari inregistrata de catre compania Apple pentru telefoanele iPhone XS si iPhone XR, insa fara altele, analistii nu vor vedea compania cu “ochi” mai buni.

Apple Inc.’s two largest Asian suppliers unveiled decent jumps in monthly revenue. Hon Hai’s November revenue of NT$601.4 billion ($19.5 billion) was a record for the month and takes January-November sales growth to almost 16 percent — on track for its fastest pace of annual growth in years.

iPhone XS. E posibil ca Apple sa fi crescut productia telefoanelor sale pentru a genera impresia ca vanzarile sunt mai bune, desi nu este asa, si sa tina stocurile pentru prima parte din 2019, cand toata lumea se asteapta ca vanzarile sa fie slabe. Indiferent de situatie, este destul de clar faptul ca vom afla tot mai multe vesti bune despre evolutia iPhone XS si iPhone XR in urmatorele luni, cei de la Apple icnercand sa-si mai si creasca pretul actiunilor.