Samsung GALAXY S10. Doua VESTI URIASE pentru Fani

Samsung GALAXY S10. Doua vesti uriase pentru fanii din lumea intreaga au fost dezvaluite astazi, iata ce surprize uriase nu credeau clientii ca vor vedea.

Samsung GALAXY S10 veste

Samsung GALAXY S10. Internetul a fost inundat in ultimele zile de o gama extrem de variata de noutati cu privire la seria de telefoane pe care Samsung se pregateste sa o lanseze, iar aceasta este o veste buna pentru noi. Astazi vorbim despre doua vesti bune, prima dintre ele avand legatura cu noua camera principala a Samsung GALAXY S10, diverse zvonuri aparute pana acum sugerand faptul ca aceasta urmeaza sa fie tripla, insa realitatea ar urma sa fie putin diferita.

Samsung GALAXY S10. Se pare ca versiunea internationala a telefonului ar avea o camera cu 4 senzori de imagine, ca in cazul Samsung GALAXY A9, doar ca ele urmeaza sa aiba o calitate mult mai buna. S-a spus ca doar o versiune speciala a modelului Plus a Samsung GALAXY S10 ar urma sa aiba o camera quad, ea urmand a fi vanduta doar in Coreea de Sud, insa se pare ca si versiunea internationala va avea o asemenea camera, iar modelul standard va avea o camera tripla.

Samsung GALAXY S10. Doua VESTI URIASE pentru Fani

Samsung GALAXY S10. Separat de faptul ca versiunea de top a telefonului va avea o camera mult ami buna decat ne-au spus unele zvonuri, astazi avem o aparenta confirmare a faptului ca va avea si o alta surpriza. Mai exact, Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba si un port audio de 3.5mm, unele zvonuri spunand ca acesta va fi eliminat complet, insa in realitate el va ramane in continuare in telefon, spre bucuria multor fani.

Samsung GALAXY S10. Separat de camera principala quad, noul model de smartphone va avea inclusiv o camera frontala duala, care totusi nu ar urma sa ofere un sistem de recunoastere faciala la fel de avansat precum Face ID din iPhone XS. In baza a ceea ce a vazut pana acum, Samsung GALAXY S10 se anunta a fi un smartphone extrem de interesant, cu foarte multe puncte forte, insa ramane de vazut ce vom mai afla in legatura cu el.