Windows 10. NOUTATILE Anuntate de Microsoft pentru 2019

Windows 10. O gama variata de noutati sunt anuntate pentru actualizarea 19H1 pregatita pentru lansare in 2019, iata cateva dintre cele mai importante.

Windows 10 2019

Windows 10. Inainte ca urmatoarea actualizare majora pentru sistemul de operare dezvoltat de catre compania Microsoft sunt anuntate cateva dintre noutatile importante care urmeaza sa fie disponibile. Vorbim aici despre o serie de noutati pentru Windows 10 care sunt dezvaluite in versiunea 19H1, cea mai recenta oferita in cadrul programului beta de testare a sistemului de operare pentru oamenii din lumea intreaga, ea fiind lansata recent pentru a fi analizate toate schimbarile importante.

Windows 10. Prima schimbare este pentru iconita File Explorer, aceasta avand culorile modificate pentru a fi mai usor de vazut cand este aplicata noua tema “light” pe care actualizarea o va aduce pentru utilizatori. Actualizarea pregatita pentru Windows 10 aduce deasemenea si o modificare pentru felul in care sunt afisate fisierele, ele fiind ordonate in functie de ziua in care au fost descarcate in calculatoare, astfel ca vor fi mai usor de gasit de catre utilizatori atunci cand le cauta.

windows 10 2019 file explorer

Windows 10. NOUTATILE Anuntate de Microsoft pentru 2019

Windows 10. Pentru Start Menu exista deasemenea modificari, deoarece utilizatorii au acuma posibilitatea de a dezactiva pin-urile pentru grupuri si foldere, care erau autom afisate pana acum acolo. Pentru cei care au tablete, sau laptop-uri cu touchscreen, Windows 10 va imbunatati interactiunea cu ecranul, dar va imbunatati deasemenea tastarea, Microsoft anuntand ca ajusteaza in mod dinamic punctul de percepe al atingerilor pentru fiecare tasta.

windows 10 2019 start menu

Windows 10. Imbunatatiri sunt deasemenea implementate pentru sistemul Narrator, dar si pentru consola, sau Notepad, astfel ca utilizatorii vor avea parte de o experienta mai buna de utilizare pentru acestea. Separat de asta, Windows 10 va avea deasemenea schimbari pentru galeriile de afisare a imaginilor, pentru Gamebar, si pentru multe alte elemente din interfata sistemului de operare, lista de noutati fiind destul de lunga.

Windows 10 are in mod constant implementate noutati de catre Microsoft, iar noua tema Light va fi disponibila impreuna cu tot ceea ce v-am spus mai sus.