Fortnite. Versiunea 7.01 LANSATA cu SURPRIZE

Fortnite. Versiunea 7.01 a jocului a fost lansata de catre Epic Games, actualizarea aducand pentru jucatori forte multe noutati si surprize importante.

fortnite 7.01

Fortnite. Versiunea 7.01 a celebrului joc a fost lansata astazi pentru jucatorii din lumea intreaga, si desigur ca ea vine cu foarte multe surprize de care toti jucatorii se pot bucura chiar din momentul instalarii. Prima schimbare foarte importanta pe care Epic Games o face pentru Fortnite are legatura cu jocul Infinity Blade, el fiind retras din App Store pentru ca nu mai pot fi alocate in continuare reusrse care sa sustina procesul de dezvoltare al titlului.

Fortnite. Infinity Blade nu dispare, totusi, in joc fiind lansata o noua sabie speciala care poarta aceasta denumire, ea facand parte din setul de schimbari care au fost promise de catre cei de la Epic Games. Sabia Infinity Blade poate fi gasita doar in Polar Peak din Fortnite, doar una fiind disponibila pentru fiecare meci, ea permitand disgrugerea de cladiri si inamici cu doar o singura lovitura, ea avand si un mod de folosire care permite salt-urile pe distante mari, cu producerea de distrugeri insemnate.

Fortnite. Versiunea 7.01 LANSATA cu SURPRIZE

Fortnite. Cei care detin o Infinity Blade au parte de mai multa viata decat in mod normal, si isi regenereaza viata existenta cu cate 1 punct la fiecare secunda, fiecare inamic ucis aducand viata suplimentara, dar si o crestere a vitezei de miscare. Separat de aceasta sabie magica implementata in Fortnite, compania Epic Games a facut deasemenea imbunatatiri semnificative pentru Creative Mode, acesta devenind mult mai interesant pentru folosire de catre jucatori.

Fortnite. Lista de scimbari pentru versiunea 7.01 a jocului este foarte lunga, iar asta pentru ca au fost implementate foarte multe modificari care au menirea de a rezolva probleme de functionare, sau de a face alte modificari minore. In momentul de fata Fortnite este disponibil pentru instalare in iPhone si iPad folosind App Store, insa pe Android il puteti juca doar in versiune beta deocamdata, o versiune finala putand fi lansata curand.