Windows 10. Vestea EXCELENTA de la Microsoft

Windows 10. O noua veste excelenta a venit astazi direct de la compania Microsoft, americanii confirmand o schimbare pe care multa lume o astepta.

Windows 10 chrome

Windows 10. O veste excelenta de la Microsoft vine pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania americana facand o schimbare extrem de importanta pentru toti utilizatorii care folosesc sistemul de operare. Stim deja inca de saptamana trecuta ca Windows 10 va avea un nou browser Edge de la Microsoft, acesta urmand a fi bazat pe platforma Chromium dezvoltata de catre compania Google pentru browserul Google Chrome, si folosita inclusiv de alte browsere.

Windows 10. Refacerea completa a browserului Edge pe platforma Chromium va aduce pentru utilizatori inclusiv posibilitatea de a folosi extensiile care sunt disponibile pentru Google Chrome in momentul de fata. Practic, Microsoft vrea sa le ofere utilizatorilor Edge o experienta cel putin la fel de buna precum cea a Google Chrome, dar poate si cu unele imbunatatiri, astfel ca Windows 10 ar trebui sa devina ceva mai atractiv pentru oameni, in special pentru navigare web.

Windows 10. Vestea EXCELENTA de la Microsoft

Windows 10. Foarte multi dintre cei care folosesc Edge s-au plans din cauza faptului ca nu exista posibilitatea de a folosi extensii, precum in cazul Google Chrome, insa iata ca acest mic inconvenient urmeaza sa fie rezolvat curand. Windows 10 va avea parte de un upgrade major prin aceasta schimbare radicala pentru browserul Edge, iar asa e posibil ca unele persoane sa renunte la Google Chrome, mai ales daca va exista consum mai mic de energie, si de resurse.

Windows 10. Microsoft s-a laudat de foarte multe ori cu faptul ca browserul Edge consuma mai putina energie din bateria laptop-urilor, insa oamenilor le-a pasat prea putin de asta, pentru ca browserul e foarte limitat, si cu multe probleme. Noua strategie adoptata pentru Windows 10 si browserul Edge ar trebui totusi sa schimbe perceptia multora cu privire la acest software, insa totul depinde si de modul in care Microsoft va reusi intr-adevar sa imbunatateasca browserul pentru calculatoare.