Samsung GALAXY S10. CONTROVERSA MAJORA a Telefonului

Samsung GALAXY S10. O controversa majora a aparut in jurul telefonului in ultimele saptamani, iata ce trebuie sa stii in legatura cu seria de smartphone-uri.

Samsung GALAXY S10 controversa

Samsung GALAXY S10. Ultimele saptamani au fost pline de informatii cu privire la telefoanele pe care compania Samsung vrea sa le lanseze pentru clientii din lumea intreaga, iar ele continua sa apara in cam fiecare zi. Astazi vorbim despre zvonuri contradictorii care sustin ca Samsung GALAXY S10 Plus urmeaza sa aiba ba 4, ba 3 senzori de imagine pentru camera principala, o cifra clara neparand sa fie prezentata de catre cineva, fara vreun dubiu.

Samsung GALAXY S10. Pana recent s-a spus ca versounea Plus internationala a telefonului ar urma sa aiba o camera tripla, in timp ce o versiune speciala pentru coreea de Sud ar urma sa aiba o camera quad. Acum ni se spune ca de fapt versiunea internationala a Samsung GALAXY S10 Plus ar putea avea o camera quad, insa informatia vine cu titlu de zvon de la diversi leakeri, sau producatori de accesorii, asa ca nimeni nu stie clar ce va fi oferit.

Samsung GALAXY S10. CONTROVERSA MAJORA a Telefonului

Samsung GALAXY S10 camera quad

Samsung GALAXY S10. Foarte clar este faptul ca noul model de telefon va avea in versiunea Plus o camera cu minim 3 senzori de imagine, iar asta inseamna ca va oferi functionalitate avansata pentru clienti. De ce nu e clar inca daca Samsung GALAXY S10 va avea o camera tripla, sau quad, in versiunea Plus, nu se stie inca, dar e foarte posibil ca multiple modele sa fie in dezvoltare, si sa nu fi fost stabilita deocamdata versiunea finala in care va fi pus in vanzare acest model.

Samsung GALAXY S10. Indiferent daca versiunea Plus va avea 3, sau 4, senzori de imagine, este mai mult ca sigur faptul ca pozele si clipurile video inregistrate de catre clienti vor fi foarte bune, in final. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019 de catre compania coreeana, iar lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc undeva pe la jumatatea lunii martie, la fel ca in anii trecuti.