Google Chrome. DARK MODE CONFIRMAT OFICIAL de Google

Google Chrome. Un nou dark mode este confirmat oficial de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata cum arata browserul schimbat.

Google Chrome dark mode

Google Chrome. Un dark mode este una dintre cele mai asteptate schimbari pentru browserul companiei americane de catre foarte multi dintre utilizatori, iar din cate se pare, vom avea parte de acest lucru in viitorul nu foarte indepartat. Google Chrome are anuntat in mod oficial un dark mode pentru sistemul de operare macOS, care are dark mode disponibil pentru intreaga interfata a sistemului de operare, dar si pentru aplicatiile instalate in Mac-uri.

Google Chrome. Un dark mode este dezvoltat in mod activ de catre compania Google, cod publicat recent de catre un dezvoltator al americanilor confirmand ca aceasta schimbare va fi disponibila foarte curand pentru utilizatori. In versiunile Canary ale Google Chrome exista deja acest dark mode disponibil pentru cei interesati sa-l testeze, dar deocamdata totul este oferit in versiune alpha, asa ca nu e recomandabila folosirea browserului, pentru ca inca are multe probleme.

Google Chrome. DARK MODE CONFIRMAT OFICIAL de Google

Google Chrome dark mode macos

Google Chrome. Inainte ca acest dark mode sa fie lansat pentru macOS, el trebuie sa treaca prin diverse stadii ale procesului de testare, urmand a ajunge mai intai in versiunile beta ale browserului. Pana in acel moment nu vom sti prea multe despre ceea ce va aduce acest dark mode in versiune finala pentru Google Chrome, deci pana in 2019 e imposibil ca aceasta schimbare sa fie oferita pentru Mac-uri, asa ca n-ar trebui sa va faceti sperante cu privire la asa ceva.

Google Chrome. Din pacate, acest dark mode nu este implementat pentru a aduce schimbari si in Windows 10, compania Google concentrandu-se deocamdata doar pe macOS, unde implementarea este mai usor de facut. Totusi, din moment ce Google Chrome pentru Mac va avea dark mode implementat, este foarte posibil ca Google sa ia decizia de a oferi aceasta functionalitate inclusiv pentru cei care ii folosesc browserul in Windows 10, mai ales ca Microsoft devine mai competitiva.