Digi Mobil. DEPASESTE Concurenta pentru a Reveni in TOP

Digi Mobil. Operatorul de telefonie mobil a reusit sa depaseasca iar Telekom pentru a reveni in top, incheind anul 2018 cu rezultate neasteptat de bune.

Digi Mobil portare

Digi Mobil. AL patrulea cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania si-a revenit in noiembrie dupa o luna octombrie in care a fost intrecut de catre Telekom, ceea ce a surprins foarte multa lume. Cifrele privind evolutia portarilor in luna noiembrie 2018 in Romania au fost anuntate de catre cei de la ANCOM, iar Digi Mobil a revenit in topul companiilor care inregistreaza cele mai multe portari in retea, intrecand Telekom, Orange, si Vodafone.

Digi Mobil. In ceea ce priveste numerele de telefonie fixa portate in reteaua operatorului detinut de catre RCS & RDS, cifra este mai mare decat cea inregistrata de catre Orange, Vodafone, si Telekom la un loc. In octombrie Digi Mobil a fost intrecuta de catre Telekom care a atras in doar o singura luna cateva zeci de mii de numere de telefonie fixa in reteaua sa, insa in noiembrie lucrurile au revenit la normal, iar Digi a revenit in top in acest segment.

Digi Mobil. DEPASESTE Concurenta pentru a Reveni in TOP

Digi Mobil portare telefonie fixa 2018

Digi Mobil. Pe partea de telefonie mobila lucrurile nu s-au schimbat, iar asta pentru ca operatorul detinut de catre RCS & RDS a ramas tot acolo unde a fost pe intreg parcursul anului, adica pe prima pozitie. Cu aproape 29.000 de numere portate, Digi Mobil are cifre aproape duble fata de cele ale Orange, mai mult decat duble fata de Vodafone, si cu aproape o treime mai mari decat ale Telekom, cu ambele divizii in care s-au inregistrat portari.

Digi Mobil portare telefonie mobila 2018

Digi Mobil. Pentru intregul an 2018, operatorul este campion la portari, cu peste 200.000 de numere atrase in ertea, Telekom fiind cel mai aproape din acest punct de vedere, Orange plasandu-se pe locul al treilea, iar Vodafone pe ultimul. Digi Mobil are preturile cele mai bune dintre toti cei trei operatori, nu si cele mai bune servicii, insa pentru clientul final conteaza prima parte a problemei, asa ca operatorul va incheia 2018, probabil, cu o crestere a numarului de clienti atat pe telefonie mobila, cat si pe fixa.

8 COMENTARII

  1. Competitie exista datorita RDS . Fara ei , plateam si acum 40centi/min , ca la lansarea GSM in 1997.
    Nu stiu ce analize facem pe cate o luna , in loc sa ne uitam la numarul total de portari de cand se pot face . Acolo, doar RDS sunt la + , iar toti ceilalti sunt la – , adica si-au pierdut din clienti in favoarea RDS.

  2. Păcat ca in alte tari nu exista competiție, am fost recent intr-o țara straina si a trebuit sa imi cumpăr cartela de acolo iar Internetul e dat cu portia

  3. Digi are cele mai bune abonamente, dar nu vă recomand să vă faceți abonament la Digi pentru că nu ai semnal. Dacă ai vreo urgență trebuie să ieși afară din casă, dacă stai la casă sau dacă stai la bloc trebuie să stai la geam ca să ai semnal să poți vorbi la telefon, dacă nu cum îți este norocul.

  4. dc toti aveti impresia ca digi mobil are trafic nelimitat ?? :)) multi luati teapa asta si va portati la o retea de cacao, cu semnal slab, viteza slaba si cu limita de date fara sa stiti. digi mobil are limita de 5gb 3g care e cel ami important la ei ca au semnal praf pe 4g iar 30gb pe 4gb… sa nu mai spun de vomafone si orange la 5 eur maxim 5-6 gb dar iti dau viteza buna…iar telekom ofera cu adevarat nelimitat date mobile.

  5. Telekom pe locul 2 la portari pe mobil? Pe tabel majoritatea cifrelor sunt sub 10 000 pe când la ceilalți peste 10 000. Se vede fara sa faci calcule ca este pe ultimul loc

  6. Marian, depinde de Zona unde te afli, stau lângă Timișoara și este semnal peste tot,eu am abonament la Vodafone (105 lei lunar) și mai făcut 2 abonamente la digi ( nevasta și mama)și nu am întâmpinat nici un fel de problema cu semnal sau restricție data, diferenta este ca ele plătesc câte 10 lei abonamentul ( oferta ceva rural) au 50 gb si eu plătesc 105 lei….