Windows 10. DEZASTRUL Microsoft din Ultimele Luni

Windows 10. Sistemul de operare s-a dovedit a fi un real dezastru in ultimele luni pentru compania Microsoft, iata cat de mari sunt problemele clientilor.

Windows 10 dezastru

Windows 10. Ultimele luni s-au dovedit a fi un adevarat dezastru pentru compania Microsoft, iar asta pentru ca ea nu a reusit sa le ofere clientilor sai ceva pe carea sa se poata baza in viata de zi cu zi. Incepand din aprilie, cei de la Microsoft au avut probleme peste probleme cu actualizarile importante lansate pentru Windows 10, unele dintre ele fiind atat de mari incat au impus ca actualizarile sa fie retrase pentru ca distrugeau calculatoarele oamenilor.

Windows 10. Dupa atatea si atatea luni de probleme, cei de la Microsoft spuneau ca si-au invatat lectia pentru a nu mai lansa software cu probleme, insa chiar la inceput de decembrie a oferit patch-uri care strica unele calculatoare, inclusiv cele Surface. Microsoft a promis ca ia in serios plangerile utilizatorilor, si lucreaza activ pentru a rezolva toate problemele raportate de catre clientii care folosesc Windows 10, insa pana acum a reusit doar sa ofere doar frustrare.

Windows 10. DEZASTRUL Microsoft din Ultimele Luni

Windows 10. Sistemul de operare creat ca unul menit sa rezolve problemele sistemelor de operare pentru calculatoare care aveau probleme la fiecare actualizare, se dovedeste a fi o problema mult mai mare decat celelalte. Compania Microsoft a reusit sa se faca de ras in foarte multe situatii pana in prezent, iar Windows 10 a fost luat in ras de catre foarte multa lume de fiecare data cand au fost blocate actualizarile pe anumite calculatoare, sau ele au fost retrase complet.

Unfortunately, the Redmond, Washington tech giant has been consistently running into such problems when deploying critical updates; from quality control issues to delays, Windows 10 hasn’t been basking in a positive light. As new updates continue to roll out, Microsoft uses its systems and feedback from the customer service team to keep an eye on the latest information from users in the field. Microsoft also notes that customer incidents have been steadily declining over time since Windows 10’s initial launch.

Windows 10. Pentru 2019 compania Microsoft promite deja ca va avea o viziune complet diferita pentru actualizarile pe care le va lansa, promitand ca le va pregati mai bine, cu mai putin probleme, insa stim cu totii ca asta nu se va intampla. Daca vreti sa mai faceti actualizari pentru Windows 10 in viitor, va recomand sa fiti foarte atenti, pentru ca exista intotdeauna posibilitatea ca el sa va strice in vreun fel, sau altul, calculatorul, fara ca voi sa stiti.