Windows 10. DEZASTRUL Microsoft din Ultimele Luni

Windows 10. Sistemul de operare s-a dovedit a fi un real dezastru in ultimele luni pentru compania Microsoft, iata cat de mari sunt problemele clientilor.

Windows 10 dezastru

Windows 10. Ultimele luni s-au dovedit a fi un adevarat dezastru pentru compania Microsoft, iar asta pentru ca ea nu a reusit sa le ofere clientilor sai ceva pe carea sa se poata baza in viata de zi cu zi. Incepand din aprilie, cei de la Microsoft au avut probleme peste probleme cu actualizarile importante lansate pentru Windows 10, unele dintre ele fiind atat de mari incat au impus ca actualizarile sa fie retrase pentru ca distrugeau calculatoarele oamenilor.

Windows 10. Dupa atatea si atatea luni de probleme, cei de la Microsoft spuneau ca si-au invatat lectia pentru a nu mai lansa software cu probleme, insa chiar la inceput de decembrie a oferit patch-uri care strica unele calculatoare, inclusiv cele Surface. Microsoft a promis ca ia in serios plangerile utilizatorilor, si lucreaza activ pentru a rezolva toate problemele raportate de catre clientii care folosesc Windows 10, insa pana acum a reusit doar sa ofere doar frustrare.

Windows 10. DEZASTRUL Microsoft din Ultimele Luni

Windows 10. Sistemul de operare creat ca unul menit sa rezolve problemele sistemelor de operare pentru calculatoare care aveau probleme la fiecare actualizare, se dovedeste a fi o problema mult mai mare decat celelalte. Compania Microsoft a reusit sa se faca de ras in foarte multe situatii pana in prezent, iar Windows 10 a fost luat in ras de catre foarte multa lume de fiecare data cand au fost blocate actualizarile pe anumite calculatoare, sau ele au fost retrase complet.

Unfortunately, the Redmond, Washington tech giant has been consistently running into such problems when deploying critical updates; from quality control issues to delays, Windows 10 hasn’t been basking in a positive light. As new updates continue to roll out, Microsoft uses its systems and feedback from the customer service team to keep an eye on the latest information from users in the field. Microsoft also notes that customer incidents have been steadily declining over time since Windows 10’s initial launch.

Windows 10. Pentru 2019 compania Microsoft promite deja ca va avea o viziune complet diferita pentru actualizarile pe care le va lansa, promitand ca le va pregati mai bine, cu mai putin probleme, insa stim cu totii ca asta nu se va intampla. Daca vreti sa mai faceti actualizari pentru Windows 10 in viitor, va recomand sa fiti foarte atenti, pentru ca exista intotdeauna posibilitatea ca el sa va strice in vreun fel, sau altul, calculatorul, fara ca voi sa stiti.

77 COMENTARII

  1. Prosti nu sunt. Saraci da. Normal ca un adolescent, un copil va primi un laptop de 200 euro de la parinti. Companiile cumpara ce este mai ieftin. Toti cumpara ce este mai ieftin. Pretul isi spune cuvantul.

  2. poti avea o experienta placuta sau urata cand iti faci treaba…
    Daca ai o tastatura care nu iti merge…sau ti se restarteaza calculatorul in timpul muncii, sau daca afli ca dupa update iti sunt sterse fisierele ce le aveai acum 10 min…este o experienta prroasta…

  3. Aceste experiente le au saracii cu calculatoare facute pe genunchi. Acum orice laptop de la 500 euro in sus, cu windows pus de fabrica, merge perfect. Nu ma intereseaza ce experienta au toti sarantocii.

  4. Praf si pulbere! Mai adaugam un shell in culoare alba si asta e pentru satisfactia clientilor! Aduceti la zi Windows 7 si se rezolva problema! Demisia la indieni!

  5. https://youtu.be/yseCXRwWiOk – momentul ăla când un laptop mai ieftin(dell) este mai rapid decât Mac-ul care este mai scump. Singurul lucru la care Apple a câștigat a fost… benchmark-ul și atât, că la aplicații profesionale (diferențe mari in favoarea dell) sau chiar jocuri a rămas în urmă ?, oare cu un laptop la același preț cu Mac-ul, ce performanță scoatem pe partea de productivitate??? Puteți ciripii cât vreți, eu am Windows 10 de când a apărut și nu am întâmpinat buguri pe care voi, utilizatori de Mac, le întâlniți în Windows..omg????.

  6. Sigur, de generatii care nu stiu sa ceara un sistem stabil, sigur si consumator de resurse in limita bunului simt! Ei habar n-au ce nevoi au, ci stiu ce li se serveste! Haide pa!

  7. Nevoia principala e sa cheltuie cat mai putin. Numai China si India au 3 miliarde de saraci. America de Sud iar e praf cu 1 miliard de infometati. Tu crezi ca le pasa de sisteme stabile ?? Crezi ca traiesc toti in Dubai, Monaco, Finlanda sau Elvetia ?? Calmeaza-te. Du-te prin tara sa vezi ce saracie e. Sunt vai de capul lor. Au pc desktop de 15 ani si monitor CRT. Haidi pa

  8. oamenii carora le pasa sa dea putin sau mult, clar au macar aceasta decizie de luat, deci implica ca au bani…tu? tu nu ai ce decizie sa iei ca esti obligat sa iei ieftin, asa cum este si gramatica ta

  9. Prosti nu sunt. Saraci da. Normal ca un adolescent, un copil va primi un laptop de 200 euro de la parinti. Companiile cumpara ce este mai ieftin. Toti cumpara ce este mai ieftin. Pretul isi spune cuvantul.

  10. Toti au niste jeguri de desktop-uri cu piese 2nd hand de pe Olx sau niste laptop-uri ieftine, cu Windows pus fara licenta si se vaita. Ma lasi….

  11. Nu stiu ce e la Mac. Nu ma intereseaza. La Windows pun toti saracii si copiii tot ce apuca. Au Windows 7 si acum ca e spart pe toate drumurile de toti necalificatii. Si apoi se vaita ca sunt plini de virusi si nu le merg driverele.

  12. omule tu nu intelegi ca OFICIAL acestea sunt probleme ce vin din update;uri de la Microsoft !!

    Citeste articolul si nu numai acesta….alaturi de cele ce iti sterg fisierele si alte tampenii

    Deci cei ce au win spart cred ca au noroc ca poate au putut opri auto updates

  13. inteligent mai esti ma :)))))) se vede ca esti un copil sarac si frustrat…. cu un desktop obosit cu win7 (ca e ce mai tare nu? :)))! vai de voi, exista alternative linux peste orice win si mac care merg pe pc-uri super low end gen 2gb ram si dual core foarte bine.

  14. Esti cel mai inapoiat analfabet daca tu consideri “parai” ca este o greseala gramaticala. Americanii le spun “bucks” si scriu bucks in vorbirea curenta. Si leii romanesti pot fi “bistari, lovele, cascaval”. Dar daca ai crescut la orfelinatul de fete nu aveai de unde sa afli.

  15. Bai Ionele, lasa bre calculatoarele si Linux, Mac , Pac, ca se vede ca esti prima generatie fara opinci care in sfarsit nu mai doarme vara sub caruța. Sezi bland mârlane.

  16. haahahha, comul din video ca si tine,presupuneti ca stiti….ramaneti pe windows si lasati pe cei ce folosesc zilnic amandoua OS sa isi dea cu parerea
    Pe un mac folosesti ce ai nevoie, macos windows10 linux etc
    Dar nu ne asteptam sa stie unul blocat pe o mizerie de windowsOEM

  17. si ca sa mai inveti si tu ceva…poti sa spui ca “parai” este un argou folosit la noi pentru dolari…dar imi place cand prrostii au gura mare
    Ramai la scoala ca observam ca ai pauze cam mari intre comentarii

  18. Windows 10 nu e experiment, ca au toti. Nu e ceva ce nu stii, ce nu ai vazut. Au la scoala, la job, la orfelinat, la azil, la militie, peste tot. Eu am cu licenta pe Dell XPS , tot original si merge perfect. Dar nu am avut niciodata torrente si nenorociri.

  19. la fiecare update acum este un experiment….un update acum nu mai este ceva sigur ca iti ofera ceva bun…ci te gandesti ce fisiere iti vor fi sterse, ce driveri iti vor fi distrusi si tot asa…
    Update’urile cu probleme de la microsoft nu au treaba cu torente sau altceva…

  20. Treaba voastra ca folositi asa ceva..chiar nu stiu la ce va ajuta
    Si da oamenii saraci zgarciti folosesc sau trebuie sa foloseasca asa ceva

  21. poftim? zici de altii ca sunt analfabeti…dar tu suferi de analfabetism functional
    Eu ma refeream sa imi dai 100$ ca sa iti spun unde ai gresit…dar ce sa inteleaga un taran cu un limbaj pe masura

  22. Handykpatule, argoul nu e greseala gramaticala. E un cuvant din limba vorbita, adoptat. “100 parai, bistari, marafeti” nu e greseala gramaticala. Daca ai fi citit romane ai fi vazut ca scriitori ca Radu Tudoran scriu cu argou la greu. Esti un penal

  23. serios? tu nu intelegi limba romana? am zis eu ca este greseala gramaticala? te-am invatat ca “parai” este un argou…atat
    Tu nici nu stiai cum se numeste aceasta denumire..
    Serios, ramai in scoala ca ai deficiente mari si suferi clar de analfabetism functional..poti cauta in dex ce inseamna

  24. ai terminat scoala si au facut si aia misto de tine si incerci sa iti versi furia pe net…
    Calmeaza-te ca o sa ajungi in clasa a 9a sa inveti ce este un argou si cum se foloseste

  25. 100 $ scrie la banca. In vorbirea curenta se spune parai. Numai tocilarii tinuti inchisi in camera de mamele lor pana la 28 de ani sun 100 de dolari. Penalule. Orfanule.

  26. in vorbirea curenta a cui? in limba si literatura romana se spune simplu 100 dolari…daca vrei in argou parai
    Cum vrei tu…ideea este ca nu intelegi texte simple ce si un prescolar le intelege
    Ironiile sunt pt oameni destepti draga

  27. Eu nu am nici o problema cu Windows 10. Totul este perfect. Dar nu mai generalizați că toată lumea are probleme. Procentul celor care au probleme raportat la numărul de utilizatori cred că este destul de mic. Tot ce se construiește în lumea asta au un procent de a fi defecte sau cu probleme.

  28. tu intelegi despre ce vorbim?

    eu vorbesc despre ce experienta iti da un sistem cu windows 10 la 200 euro (una de kct sigur si asta fara update’uri)

    concentreaza-te

  29. Experienta orgasmica imi da cand conduc cu 200 la ora si cand frec o femeie. La calculator nu am nicio experienta. Imi fac treaba si atat. Nu imi da nicio emotie niciun sistem de operare. Ma …. pe ele. Pe toate.

  30. ok, si noi vorbeam de experienta pe care un sistem de 200euro, deci nu 500 euro ti-o ofera..acum ai urcat pretul stiind ca am dreptate
    In sfarsit mi-ai dat dreptate…doamnee prrost mai esti