Digi Mobil. Oferta SPECIALA de Craciun la Telefoane

Digi Mobil. Oferta speciala de Craciun pentru abonamente si telefoane mobile a fost anuntata de catre operatorul detinut de RCS & RDS in Romania.

Digi Mobil craciun

Digi Mobil. Pentru Craciun operatorul de telefonie mobila a anuntat o noua oferta pentru abonamentele disponibile pentru clientii din Romania, toti putand sa se bucure chiar acum de promotia oferita de catre companie. Digi Mobil a extins, practic, oferta facuta pentru Black Friday in tara noastra, astfel ca toti clientii care sunt dornici sa beneficieze de serviciile sale pot contracta abonamente la preturi preferentiale, si pot cumpara telefoane in rate fara dobanda.

Digi Mobil. De Craciun clientii pot avea parte de abonamente Optim Nelimitat care sunt disponibile la preturi ce incep de la doar 2.88 euro lunar, fata de 4.8 euro lunar, cat costa in mod normal aceste abonamente. Desigur ca e nevoie ca un numar de 5 abonamente sa fie facute simultan de catre aceeasi persoana pentru ca reducerea sa fie aplicata de catre cei de la Digi Mobil, deci nu se va putea bucura chiar oricine de reducerile care sunt disponibile acum in Romania.

Digi Mobil. Oferta SPECIALA de Craciun la Telefoane

Digi Mobil. Cei interesat sa cumpere telefoane in rate fara dobanda au deasemenea disponibile la RCS & RDS foate multe oferte extrem de interesante de care se pot bucura incepand de astazi in Romania. Majoritatea telefoanelor care se bucura de rate fara dobanda astazi la operatorul de telefonie mobila Digi Mobil sunt destul de ieftine, insa puteti cumpara si modele de top la preturi excelente, asa ca veti avea cu siguranta din ce sa alegeti pentru Craciun.

Digi Mobil. Al patrulea cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania are unele dintre cele mai bune oferte de care va puteti bucura in momentul de fata, in special pentru abonamente ieftine si nelimitate. Daca sunteti interesati sa va portati in reteaua Digi Mobil, atunci puteti beneficia de preturi si mai bune pentru abonamentele pe care le contractati, dar si de telefoanele pe care le cumparati, astfel ca ramane doar sa vizitati un magazin.