Huawei P30 PRO. EXCLUSIV, SPECIFICATIILE Camerei UIMITOARE

Huawei P30 PRO. Primele specificatii ale camerei sunt prezentate in exclusivitate inainte ca telefonul sa fie lansat pentru clientii din lumea intreaga.

Huawei P30 PRO foto

Huawei P30 PRO. Specificatiile noii camere uimitoare apar astazi, la doar o zi dupa ce ne-a fost dezvaluit faptul ca exista intentia de a se implementa o quad-camera in noul model de telefon al chinezilor. La doar o zi dupa ce se confirma faptul ca Huawei vrea sa impinga din nou stafeta in ceea ce priveste standardele pentru camerele telefoanelor, iata ca astazi aflam si ce specificatii urmeaza sa aiba noua camera principala care va fi folosita in Huawei P30 PRO.

Huawei P30 PRO. Se pare ca pentru acest model de telefon, chinezii intentioneaza sa foloseasca un senzor de imagine IMX607 produs de catre Sony, acesta avand 38 de megapixeli, mai putin decat ce exista in Honor View 20, de exemplu. Desi in China va fi pornit trend-ul telefoanelor cu camere de 48 de megapixeli, iata ca Huawei P30 PRO nu va merge in acelasi ritm, ci se va prefera implementarea unor senzori de calitate mai buna, dar care au mai putini megapixeli.

Huawei P30 PRO. EXCLUSIV, SPECIFICATIILE Camerei UIMITOARE

Huawei P30 PRO specificatii camera

Huawei P30 PRO. Noul senzor vine cu o schimbare tehnologica importanta care va aduce imbunatatiri si pentru modul in care sunt inregistrate pozele si clipurile video in conditii de luminozitate scazuta. Adica, Huawei P30 PRO va beneficia de o noua tehnologie care va permite folosirea pixelilor albi din senzori de imagine pentru a capta lumina si detaliile din lumea inconjuratoare, iar asta elimina necesitatea folosirii unui senzor monocrom, deci el ar putea fi inlocuit cu unul wide-angle.

Huawei P30 PRO. Noul senor de imagine poate aduce si o focalizare mult mai rapida pentru poze si clipuri video, plus noi tehnologii menite sa reduca “zgomotul” pozelor inregistrate de catre utilizatori. Toate aceste imbunatatiri majore pentru camera Huawei P30 PRO sunt pregatite pentur lansare in primavara anului viitor, cel mai probabil undeva prin martie, asa ca pana atunci vom afla si mai multe detalii cu privire la noile modele de telefoanel.

3 COMENTARII

  1. Pârț! La anul vine iar regele si le stinge iar lumina! La anul nici nu cred ca o sa mai vanda in toata lumea ‘uawei!