Huawei P30 PRO. EXCLUSIV, IMAGINI despre Camera ULUITOARE

Huawei P30 PRO. Primele imagini cu si despre noua camera au aparut in cursul acestei zile, ele aratandu-ne ce schimbare uriasa este pregatita pentru noi.

12

Huawei P30 PRO camera

Huawei P30 PRO. Doua noi imagini aparute astazi ne arata o schimbare foarte interesanta de design pe care compania Huawei o pregateste pentru telefonul sau, ea urmand a permite oferirea unei functionalitati avansate. Mai exact, in imaginea de mai jos puteti vedea primele carcase facute pentru Huawei P30 si Huawei P30 PRO de catre producatori din China, ei reusind sa obtina schite care arata ce fel de design urmeaza sa aiba noile telefoane, cel putin pentru carcasa.

Huawei P30 PRO. Dupa cum puteti vedea, noul model de telefon va aveni cu o camera care are patru senzori de imagine integrati, dar si un aparent dual flash LED, daca nu cumva vorbim despre unul triplu. In comparatie cu Huawei P30, Huawei P30 PRO va avea o camera cu mult mai impresionanta pregatita de catre chinezi, o parte substantiala din carcasa telefonului fiind ocupata de catre aceasta componenta, o schimbare majora urmand a fi oferita.

Huawei P30 PRO. EXCLUSIV, IMAGINI despre Camera ULUITOARE

Huawei P30 PRO camera imagine

Huawei P30 PRO. Informatii despre camera n-au aparut pana in prezent, deci mare lucru nu se stie in legatura cu ea, dar trecerea de la o camera tripla la una quad este ceva perfect normal, si de asteptat de la chinezi. Interesant de vazut va di daca in Huawei P30 PRO vom vedea si o camera cu peste 40 de megapixeli, asa cum s-a implementat in Honor View 20, sau in viitorul telefon al celor de la Xiaomi, aceasta putand fi o surpriza uriasa.

Huawei P30 PRO. Separat de aceasta posibila camera quad, noul model de smartphone va avea un nou chip Kirin 990, mai multa memorie RAM si spatiu de stocare fata de modelele anterioare, plus alte schimbari. Din ceea ce stim acum, Huawei P30 PRO urmeaza sa fie prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019 de catre chinezi, iar lansarea telefonului ar trebui sa aiba loc undeva pe la jumatatea lunii martie, asa cum s-a intamplat si cu modelele anterioare.