Huawei P30 PRO. EXCLUSIV, IMAGINI despre Camera ULUITOARE

Huawei P30 PRO. Primele imagini cu si despre noua camera au aparut in cursul acestei zile, ele aratandu-ne ce schimbare uriasa este pregatita pentru noi.

Huawei P30 PRO camera

Huawei P30 PRO. Doua noi imagini aparute astazi ne arata o schimbare foarte interesanta de design pe care compania Huawei o pregateste pentru telefonul sau, ea urmand a permite oferirea unei functionalitati avansate. Mai exact, in imaginea de mai jos puteti vedea primele carcase facute pentru Huawei P30 si Huawei P30 PRO de catre producatori din China, ei reusind sa obtina schite care arata ce fel de design urmeaza sa aiba noile telefoane, cel putin pentru carcasa.

Huawei P30 PRO. Dupa cum puteti vedea, noul model de telefon va aveni cu o camera care are patru senzori de imagine integrati, dar si un aparent dual flash LED, daca nu cumva vorbim despre unul triplu. In comparatie cu Huawei P30, Huawei P30 PRO va avea o camera cu mult mai impresionanta pregatita de catre chinezi, o parte substantiala din carcasa telefonului fiind ocupata de catre aceasta componenta, o schimbare majora urmand a fi oferita.

Huawei P30 PRO. EXCLUSIV, IMAGINI despre Camera ULUITOARE

Huawei P30 PRO camera imagine

Huawei P30 PRO. Informatii despre camera n-au aparut pana in prezent, deci mare lucru nu se stie in legatura cu ea, dar trecerea de la o camera tripla la una quad este ceva perfect normal, si de asteptat de la chinezi. Interesant de vazut va di daca in Huawei P30 PRO vom vedea si o camera cu peste 40 de megapixeli, asa cum s-a implementat in Honor View 20, sau in viitorul telefon al celor de la Xiaomi, aceasta putand fi o surpriza uriasa.

Huawei P30 PRO. Separat de aceasta posibila camera quad, noul model de smartphone va avea un nou chip Kirin 990, mai multa memorie RAM si spatiu de stocare fata de modelele anterioare, plus alte schimbari. Din ceea ce stim acum, Huawei P30 PRO urmeaza sa fie prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019 de catre chinezi, iar lansarea telefonului ar trebui sa aiba loc undeva pe la jumatatea lunii martie, asa cum s-a intamplat si cu modelele anterioare.

12 COMENTARII

  1. O baterie care sa tina 2 zile de utilizare intensă pe cand?toti camere de nu stiu cati mp,zeci de gb ram,specificații pompoase doar pt marketin dar o singură componentă anume bateria a cam rămas mult in urma!

  2. asa e…chiar nici-o data nu va ajunge langa 1020…DEOARECE NOKIA E ISTORIE, TELEFOANE DEPASITE SI DE CACAO ;))) fan outdated nokia :)))

  3. 1020 e in urma degeaba are acei megapixeli,nu ajunge nici aproape de p20. Și nu îs împărțiri..are una de 40,12,8 așa că nu are relevanță comentariul.
    La Nokia 1020 ai un shutter speed de 2-3 secunde,in urma,dar se tine bine după atâția ani.

  4. Stii ce nu mai are relevanta?!, Ca se lauda ca are 40 de Mp, dar sunt separati, sa vad pe viitor cand o sa te lauzi ca ai telefon cu camera 90 Mp si sa ai tot spatele plin de camere…

  5. Poti sa ai tu pe viiot camera la telefon de 90 Mp si sa ai 9 camere pe spate, de a cate 10 Mp, , aia e relevant de prost

  6. Papardon, acei 40 de Mp, Sunt de o mie de ori mai bine optimizati decat ori telefon cu camera de 1000 de mp, si 2 la mama, face 2 poze de o data, una de 40 si una mai mica ca sa o poti uploada si pe fb, Huawei sa faca ceva in privinta camerei si cu acel contrast mare de face toate pozele necoloare aproape, sterse, asa ca degeaba 40 MP

  7. Necolore și șterse ? De-aia e catalogat că cea mai buna camera de pe un telefon ? In dxomark nu a fost întrecut de xs. Poți să te uiți la orice comparație că Nokia ăla nu face poze mai bune,tehnologia merge in fata,nu in spate.