Android 9. NOUTATI pentru Samsung GALAXY S9 Anuntate

Android 9. O serie de noutati pentru Samsung GALAXY S9 au fost anuntate in cea mai recenta actualizare a sistemului de operare, iata care sunt.

samsung galaxy s9 beta android 9

Android 9. Testarea sistemului de operare pe Samsung GALAXY S9 continua, astfel ca o noua versiune beta a sistemului de operare a fost lansata recent, ea aducand o serie de schimbari foarte importante pentru utilizatori. Android 9 este testat pe Samsung GALAXY S9, si alte modele de telefoane ale companiei coreene, de ceva vreme, iar cu fiecare actualizare lansata in versiune beta sunt oferite diverse imbunatatiri menite sa faca experienta de folosire mai buna.

Android 9. Versiunea N960FXXU2ZRL6 a sistemului de operare pentru Samsung GALAXY S9 a fost lansata astazi de catre compania Samsung, ea putand fi instalata de catre utilizatorii din diverse tari de pe glob. Desigur ca doar cei care au fost deja acceptati in programul de testare al Android 9 pentru Samsung GALAXY S9 se pot bucura de actualizare, asa ca daca faceti parte dintre ei, puteti face actualizarea chiar in acest moment pe telefoanele voastre compatibile cu ea.

Android 9. NOUTATI pentru Samsung GALAXY S9 Anuntate

Android 9. Printre cele mai importante noutati oferite pe Samsung GALAXY S9 de catre compania coreeana se numara rezolvari pentru problema cu dialerul care se blocheaza, sau imposibilitatea de a folosi conexiunile de internet. Android 9 are deasemenea rezolvate pe Samsung GALAXY S9 problemele din cauza carora nu puteau fi actualizate aplicatiile din Google Play, iar inchiderile subite ale aplicatiei pentru efetuarea de apeluri au fost deasemenea rezolvate, astfel ca toata lumea va avea o experienta mai buna.

Hot on the heels of the third Android Pie beta release for the Galaxy S9 and Galaxy S9+, the Galaxy Note 9 is now receiving its second Pie beta update. The update comes with software version N960FXXU2ZRL6 and seems to be available in all countries where the beta program is available.

Android 9. Testarea actualizarii pentru Samsung GALAXY S9, si alte modele de telefoane mai noi de la coreeni, a inceput acum mai bine de o luna, iar conform informatiilor oficiale, urmeaza sa continue pana pe la inceputul lunii ianuarie. Intre timp, toti cei intereasti sa testeze pe Samsung GALAXY S9 cu Android 9 trebuie sa astepte ca noi locuri sa fie oferite pentru a putea instala aceasta versiune a sistemului de operare, insa nimeni nu stie sigur cand s-ar putea intampla asta.