iPhone. Apple a CRESCUT Anual GROSIMEA Telefoanelor

iPhone. Iata cu cat a crescut anual grosimea telefoanelor vandute de catre compania Apple, americanii facand modificarile fara a anunta clientii in vreun fel.

iphone grosime

iPhone. In urma unui svon recent care a spus ca iPhone 2019 va fi mai subtire, pe internet au inceput sa apara comparatii ale grosimii celor mai recente modele lansate de catre Apple de-a lungul anilor. Conform informatiilor analisate, incepand cu iPhone 6, compania Apple a crescut constant grosimea telefoanelor iPhone, cu 0.1 – 0.6mm anual, de la un model la altul, suficient incat oamenii sa nu-si mai aduca aminte de la ce s-a pornit, si la ce s-a ajuns.

iPhone. iPhone 6 a avut o grosime de doar 6.9mm, in timp ce iPhone 8 are 7.3mm, iPhone 6 Plus avand 7.1mm, in timp ce iPhone8  Plus are 7.5mm, totul pentru implementarea de functii noi pentru clienti. Cea mai mare crestere a fost de la iPhone 7 la iPhone X, de 0.6mm, insa doar daca facem comparatia intre aceste modele, pentru ca de la iPhone 7 Plus la iPhone X diferenta e de 0.4mm, sesizabila, iar lucrurile nu s-au oprit aici, dupa cum prea bine stiti deja.

iPhone. Apple a CRESCUT Anual GROSIMEA Telefoanelor

iPhone. Desi iPhone XS si iPhone XS Max au ramas cu grosimea de 7.7mm pe care o are si iPhone X, in cazul iphone XR vorbim despre o grosime de 8.3mm, foarte mare pentru un telefon lansat in 2018. Practic, iPhone XR este la fel de gros ca iPhone 4S, lansat in anul 2011 de catre Apple, iar compania a reusit asa sa revina acolo de unde a plecat, totul in decursul a doar 7 ani de zile.

iPhone. Pentru modelele din 2019 se zvoneste implementarea unor noi ecrane OLED Y-OCTA in telefoanele celor de la Apple, iar asta ar trebui sa permita reducerea grosimii acestora, cel putin teoretic. Problema e ca doar modelele de top, adica fie inlocuitoarele iPhone XS si iPhone XS Max, sau fie doar inlocuitorul celui din urma, vor avea ecrane de acest gen, iar restul vor ramane cu aceeasi grosime din anii anterior, daca nu cumva ea va mai fi crescuta.

10 COMENTARII

  1. Nu m-ar deranja dacă ar implementa și baterii mai mari din an in an,dar ei nu,telefoane din ce in ce mai groase și baterii din ce in ce mai mici.

  2. Pentru Serebehehe asta ar trebui să fie un regres. Cel puțin așa scria despre Samsung, că a regresat de la S7 edge (cu ecran 5,5″ și 570 ppi) la S8 (ecran 5,8 inci și 534 ppi).

    PS: Serebehehe o să caute în dicționar cuvântul “regresat” ???

  3. Viorele, nu mai folosi cuvinte din dictionar daca nu le intelegi definitiile
    Aici odata cu grosimea a venit si autonomia…la altii cu grosimea a venit mizeria

  4. Ți se pare că iPhone are cea mai mare autonomie? Ce baterie are iPhone x și ce baterie are the Note 9 (care mai adăpostește și pen-ul)?

  5. Grosime 8,3 și 6,1 inci comparat cu Huawei de 6.1 și 7, ceva.. Cel din urma mai subțire dar cu o autonomie mult mai mare.
    Deci Apple nu a crescut grosimea doar pt autonomie. Pana la 4000 mai are mult. Sigur au mai pus ei și alte chestii pe acolo.
    Mi-aș fi dorit sa vad totuși măcar o schimbare care sa ma convingă sa cumpăr noul iPhone. Procesorul și ramul nu se vad pe strada. Pentru mine e important ca un telefon sa iasă din mulțime și sa ma laud cu el. Ce sa fac. Se le zic tuturor: hei, arata fel ca modelul de acum 5 ani dar e ultima varianta? Nu întoarce capul nimănui. E prea banal și lipsit de modificări fata de versiunile anterioare. Abia aștept sa mai scoată Apple ceva nou și de bun simt. Am văzut expus la eMAG un SE și m-am indragostit: ce telefon drăguț, mic, discret, finuț… E perfect. Păcat ca are hardware vechi. Dar ala e telefonul perfect. Dacă ar ieși SE2 la aceeași mărime, cu hardware adus la zi și camera mai buna cred ca as fi primul care ar cumpăra. Un telefon în afara trendului gen film porno cu organe supradimensionate în goana după câți mai mulți centimetri de ecran de parca a orbit toată populația.