iPhone. Face ID si Touch ID, Combinatia IDEALA Prezentata de Apple

iPhone. Face ID si Touch ID sunt combinatia ideala pentru un sistem biometric pentru telefoanele Apple, iar compania vrea sa indeplineasca visul fanilor.

iphone touch id face id

iPhone. Face ID si Touch ID implementate impreuna intr-un model de telefon al companiei Apple ar reprezenta o indeplinire a unui vis pe care foarte multi dintre fanii celor din Cupertino il au in momentul de fata. Nu toata lumea foloseste Face ID din cauza fricii de a avea datele transmise catre diverse autoritati, sau pentru ca nu e multumita de modul in care functioneaza, unii dintre clientii iPhone X/XS cerand reimplementarea Touch ID, si asta s-ar putea face.

iPhone. Desigur ca vechiul sistem Touch ID a murit, mai exista in telefoanele lansate in trecut, dar pentru viitor este mort, iar asta chiar daca Apple descrie combinarea scanarea amprentei si Face ID intr-un telefon cu buton fizic. Aceste design-uri pentru iPhone nu vor mai exista, insa Apple arata cum ar putea oferi Touch ID ca un sistem de rezerva pentru Face ID, acesta putand fi folosit in momentul in care recunoasterea faciala nu functioneaza cum trebuie.

iPhone. Face ID si Touch ID, Combinatia IDEALA Prezentata de Apple

iphone face id touch id apple

iPhone. Face ID nu e perfect are destule momente cand nu recunoaste fata omului, iar iarna nu-l poti folosi daca iti acoperi gura, Touch ID fiind mai simplu de folosit chiar si in aceste conditii, dar fara manusi. Mai mult decat atat, Touch ID este mult mai rapid decat Face ID in ceea ce priveste deblocarea iPhone, multi clienti reclamand lentoarea cu care se face recunoasterea faciala, chiar daca acest sistem e mai sigur, combinarea cu citirea amprentei fiind dorita de catre multi.

Techniques for implementing biometric authentication using electronic devices are generally cumbersome. For example, some existing techniques, such as those directed to facial recognition, require a user to almost perfectly align a biometric feature in a same manner during both enrollment and each iteration of authentication. Deviation from the alignment of the biometric feature often results in a false negative result. As a result, a user is, optionally, required to unnecessarily perform multiple iterations of biometric authentication, or is, optionally, discouraged from using the biometric.

iPhone. Apple descrie aceasta implementare intr-un brevet de inventie, si ar putea sa o implementeze in anumite modele de telefoane pentru a le oferi clientilor exact ceea ce ii cer inca de prin toamna anului 2018. Chiar daca e posibil ca Apple sa combine Touch ID si Face ID intr-un viitor model al iPhone, nu poate spune nimeni in acest moment cat ar putea dura pana cand un asemenea model de telefon mobil va fi lansat pe piata.