Samsung GALAXY S10. ANUNTUL la care Fanii NU mai SPERAU

Samsung GALAXY S10. Un anunt foarte interesant este facut cu privire la noul model de telefon, iar fanii se vor bucura de aceasta veste grozava.

Samsung GALAXY S10 ecran taietura camera

Samsung GALAXY S10. O veste foarte buna pentru fanii din lumea intreaga va intari interesul pentru noua serie de telefoane, sau cel putin pentru unul dintre ele, probabil cel mai cumparat din intreaga serie. Luna aceasta compania coreeana a lansat Samsung GALAXY A8S, primul sau telefon cu ecran perforat pentru a ascunde camera frontala, iar seria Samsung GALAXY S10 va avea perforatii similare in ecran pentru a avea camera frontala vizibila.

Samsung GALAXY S10. Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, in seria Samsung GALAXY A8S perforatia din ecran este mare, surprinzator de mare pentru multi dintre fani, insa se pare ca nu acelasi lucru va fi valabil pentru telefonele premium. Conform producatorilor de folii pentru telefoanele Samsung GALAXY S10, ecranul va avea o taietura mult ami mica pentru camera frontala decat in cazul seriei mai ieftine, deci nu ar trebui sa arate la fel de urat.

Samsung GALAXY S10. ANUNTUL la care Fanii NU mai SPERAU

Samsung GALAXY S10. Puteti vedea ca exista o diferenta mare intre cele doua gauri din ecranele telefoanelor, iar asta fara ca senzorii de imagine sa fie chiar atat de diferiti incat pozele sa fie de calitate mai slaba in telefoanele premium. Desi telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 care vor avea o singura camera frontala vor avea o taietura mica, pentru modelul Plus va exista o taietura dubla, mult mai mare ca dimensiuni, dar acolo vor fi doua camere in loc de una singura.

Samsung GALAXY S10. Deocamdata Samsung nu spune prea multe in legatura cu aceasta noua serie de telefoane, insa saptamana trecuta am aflat ca prezentarea oficiala este programata pentru data de 20 februarie, lansarea pe 8 martie. Am aflat si ca preturile pentru seria Samsung GALAXY S10 vor fi foarte apropiate de cele pentru seria Samsung GALAXY S9, asa ca acum ramane doar sa vedem si primele poze cu unitati care au design final.