Samsung GALAXY S10. Functia COPIATA de la Huawei

Samsung GALAXY S10. O noua functie copiata de la Huawei a fost anuntata in mod oficial pentru noua serie de telefoane, iata ce va oferi pentru toata lumea.

Samsung GALAXY S10 powershare

Samsung GALAXY S10. O noua functie copiata de la Huawei este pregatita pentru lansare in momentul de fata pentru noua serie de telefoane, si putini s-ar fi gandit ca asa ceva ar fi posibil pentru telefoane. Huawei a implementat functia impreuna cu seria MATE 20 Pro in cursul acestei toamne, si nu foarte lume o apreciaza chiar atat de mult, sau o considera chiar atat de utila, insa se pare ca ar urma sa ajunga inclusiv in Samsung GALAXY S10 din primavara.

Samsung GALAXY S10. Mai exact, vorbim despre o noua functie care ar urma sa le permita utilizatorilor sa incarce alte modele de telefoane mobile, sau accesorii, folosindu-si propriile dispozitive. Cei de la Huawei au integrat in propriile telefoane functia ce permite incarcarea wireless a altor telefoane, sau accesorii, iar Samsung GALAXY S10 ar trebui sa ofere acelasi lucru, desi e putin probabil ca lumea sa foloseasca intr-adevar aceasta functionalitate.

Samsung GALAXY S10. Functia Powershare COPIATA de la Huawei

Samsung GALAXY S10Powershare ar urma sa fie numita functia care va permite incarcarea altor telefoane si accesorii direct din smartphone-urile coreenilor, iar integrarea este facuta pentru ca si alti producatori fac acelasi lucru. In cazul Huawei MATE 20 Pro vorbim despre o incarcare extrem de lenta pentru telefoane si accesorii folosind acest sistem, iar Samsung GALAXY S10 ar putea oferi exact acelasi lucru, pentru ca e greu sa ofere energie la o putere foarte mare dintr-o baterie de telefon.

We haven’t gotten any details, but we can confirm that the feature is called Powershare. Powershare does suggest that it’s a reverse wireless charging feature, though. Huawei’s Mate 20 Pro was recently announced with this feature, and while wireless charging itself is considered a gimmick by many, it looks like smartphone manufacturers are now looking at making reverse wireless charging a thing.

Samsung GALAXY S10. Pentru ca functia Powershare sa fie intr-adevar utila pentru clientii care vor cumpara telefoanele, e nevoie ca o baterie mare sa fie oferita, dar si un sistem de incarcare care sa ofere mai mult de 2.5W, cum se intampla la Huawei. Mai multe despre acest sistem, si celelalte surprize pregatite pentru Samsung GALAXY S10 vom afla in data de 20 februarie, cea anuntata ca fiind programata pentru o conferinta a coreenilor.

43 COMENTARII

  1. gheorghita, deja huaweistii spun ca este useless si doar o mizerie cu care sa te lauzi in carciumi
    Mai ales ca nu ai ce accesorii sa incarce cei ce folosesc jack’ul

  2. Stai calm, orice carciuma serioasa are un incarcator, un birou deasemenea, ba in Cluj, de exemplu, au si la autobuze! E revolutionara la mintea unor copii, care gasesc in scoala, ce sa vezi, un incarcator! Alta intrebare? ?

  3. Mda, aceeasi retorica ca in cazul incarcarii wireless/inductie. Banuiesc ca o folosesti acum ca o ai si tu in sfarsit pe iPhone.
    Powershare nu e destinata sa incarce vreo baterie de masina ci ceva accesorii, sau chiar un telefon descarcat , pt a putea fi utilizat limitat in caz de nevoie .
    Nu o sa o ai in iPhone foarte curand, asa ca lasa-i pe cei care o au sa decida daca e folositoare sau nu.

  4. Foarte bună funcția. Normal ca cei care nu o au zic ca nu e buna. De unde stii tu zaone ca cei cu huawei nu o folosesc ? Ai facut tu un studiu din 1000 persoane care o au si 90 la suta au zis ca nu o folosesc? Sau vorbesti asa aiurea din zvonuri din auzite ? Asa mai zice lumea ca 5g nu e bun, sau ca s pen nu e bun, sau ca încărcarea rapida nu e buna si altele. Si uite ca se folosesc enorm de mult. Si da e bine sa o ai nu te încurcă cu nimic ca e acolo.

  5. gheorghita, deja huaweistii spun ca este useless si doar o mizerie cu care sa te lauzi in carciumi
    Mai ales ca nu ai ce accesorii sa incarce cei ce folosesc jack’ul

  6. Și fanii vor fi convinși că este o tehnologie la care Apple lucrează de 10 ani lăsată moștenire de Steve Jobs.

  7. Am doua modele de Huawei (un p9 Light și un p20 pro), doua Apple (6s și 8), trei Samsung (j6, a6+, și vechiul s6) plus vreo doua BlackBerry (passeport și clasic) și mai am și un ceas smart de la Samsung.
    În toată experienta mea cu aceste telefoane nu am simțit vreodată în viata nevoia sa încarc cu ele alte telefoane, ceasuri sau orice alt device. Exista mod de economisire, exista prize, laptopuri, baterii externe, cabluri usb și conștiința ta ca user sa îți încarci la timp telefonul. Mereu găsești o soluție, ca nu locuim în desert. Pana și în Mall-uri au pus acum prize pe stâlpi pentru tot sarantocul care vine cu telefonul sau cu laptopul sa stea pe wifree-ul gratuit al magazinului.
    Sa îmi zică mie unul când a avut asa nevoie maxima de baterie și l-a salvat găselnița asta de marketing. Dacă mergem pe principiul lasă să fie ca nu se știe când e nevoie, o sa umblam milioane de omeni în buzunare cu telefoane care pot face orice dar de fapt nu sunt folositoare decat pentru eventual 2-3 inși care POATE vor folosi asta de curiozitate.
    În opinia mea mai bine investeau bani într-o baterie mai mare, ca Samsung ul sta tare prost la autonomie, mai bine investeau într-un design diferit ca și acolo au rămas în urma ca și Apple, in loc sa bage bani în chestia asta doar asa sa fie ca poate un nebun din 3 miliarde va avea nevoie odată sa se joace cu ea când se plictisește. Huawei are o scuza: încearcă marea cu degetul. S-a văzut clar ca nu a fost o idee buna. De ce or fi copiat-o și ăilalți, nu știu, ca oricum un Samsung ca baterie e vai steaua lui și fără sa mai dai energie la altii

  8. Ala care a enumerat numai petarde mai sus, cate ore stai la incarcat cu iphone – ul ? 3-4 ore in autobuz sau bodegi? Ba ca limitati sunt unii. Huawei ofera ceva simplu, usor de folosit si evident, doar la nevoie, urgenta etc. Dar de unde plm sa priceapa toate rumegatoarele astea fara creier?

  9. @creed este un big retarddd pe aici, iar noi stim ca saracul a ramas fara rinichi iar acum sufera. creier minuscul si limitat la fel ca ios.

  10. Astia cu iphoane merg cu incarcatoru ala cat cutia dupa ei…li se pare in plus o fuctie daca nu e pe inutilu iphone

  11. Razi ca prostu ce esti..mai bn taci ca nai ce sa faci…
    Cum dreaq rade gunoiu asta cand el venereaza un brand mai mult ca viata lui..?este ca ai pe iphone husa si folie??de frica ca…..

  12. O data pe an daca o folosesti inseamna ca sia facut treaba..mai bn so ai decat sa nu…daca calatoresti poti ajuta pe cnv care nare variante pe moment.sau invers..numai gaditi doar din punctu vostru de vedere….

  13. Cata invidie pe iphonisti,cata frustrare,recunoasteti o data ca aveti un iphone de generatie 3gs si atat,ca sunteti la coada evolutiei ….nu exista in 2018 un android care sa fie intrecut in functii de catre inutilu iphone orice model..vb de hi end…

  14. Aici se vb doar de copiat altceva nu stie situ asta decat de copiat…
    Frate functia e buna mai ales pt ceasuri si casti bluetooth

  15. Ignorati oaia site ului, invidia din cauza telefonului limitat pe care il are isi spune cuvantul. Pun pariu ca el nici nu stie sa foloseasca iphone cu itunes etc.

  16. Legenda spune ca iphonu ala si acum are baterie dupa o asa incarcare..cica merge si amprenta pe ecran dupa update dat de s9

  17. Stai calm, orice carciuma serioasa are un incarcator, un birou deasemenea, ba in Cluj, de exemplu, au si la autobuze! E revolutionara la mintea unor copii, care gasesc in scoala, ce sa vezi, un incarcator! Alta intrebare? ?

  18. Minte ingusta aveti…pe un ceas sau o casaca e buna??ce zici ?sau tu gandesti limitat ca un iphone..
    Am uitat ca astia cu iphoane umblati cu incarcatoru dupa voi

  19. Cică functie copiată de la huawei dar nici macar nu au fost primii de au implementat asta si powershare era o funcție deja existentă prin utilizarea unui cablu usb-c cu două capete.