Samsung GALAXY S10. Functia COPIATA de la Huawei

Samsung GALAXY S10. O noua functie copiata de la Huawei a fost anuntata in mod oficial pentru noua serie de telefoane, iata ce va oferi pentru toata lumea.

Samsung GALAXY S10 powershare

Samsung GALAXY S10. O noua functie copiata de la Huawei este pregatita pentru lansare in momentul de fata pentru noua serie de telefoane, si putini s-ar fi gandit ca asa ceva ar fi posibil pentru telefoane. Huawei a implementat functia impreuna cu seria MATE 20 Pro in cursul acestei toamne, si nu foarte lume o apreciaza chiar atat de mult, sau o considera chiar atat de utila, insa se pare ca ar urma sa ajunga inclusiv in Samsung GALAXY S10 din primavara.

Samsung GALAXY S10. Mai exact, vorbim despre o noua functie care ar urma sa le permita utilizatorilor sa incarce alte modele de telefoane mobile, sau accesorii, folosindu-si propriile dispozitive. Cei de la Huawei au integrat in propriile telefoane functia ce permite incarcarea wireless a altor telefoane, sau accesorii, iar Samsung GALAXY S10 ar trebui sa ofere acelasi lucru, desi e putin probabil ca lumea sa foloseasca intr-adevar aceasta functionalitate.

Samsung GALAXY S10. Functia Powershare COPIATA de la Huawei

Samsung GALAXY S10Powershare ar urma sa fie numita functia care va permite incarcarea altor telefoane si accesorii direct din smartphone-urile coreenilor, iar integrarea este facuta pentru ca si alti producatori fac acelasi lucru. In cazul Huawei MATE 20 Pro vorbim despre o incarcare extrem de lenta pentru telefoane si accesorii folosind acest sistem, iar Samsung GALAXY S10 ar putea oferi exact acelasi lucru, pentru ca e greu sa ofere energie la o putere foarte mare dintr-o baterie de telefon.

We haven’t gotten any details, but we can confirm that the feature is called Powershare. Powershare does suggest that it’s a reverse wireless charging feature, though. Huawei’s Mate 20 Pro was recently announced with this feature, and while wireless charging itself is considered a gimmick by many, it looks like smartphone manufacturers are now looking at making reverse wireless charging a thing.

Samsung GALAXY S10. Pentru ca functia Powershare sa fie intr-adevar utila pentru clientii care vor cumpara telefoanele, e nevoie ca o baterie mare sa fie oferita, dar si un sistem de incarcare care sa ofere mai mult de 2.5W, cum se intampla la Huawei. Mai multe despre acest sistem, si celelalte surprize pregatite pentru Samsung GALAXY S10 vom afla in data de 20 februarie, cea anuntata ca fiind programata pentru o conferinta a coreenilor.