Apple NOI ACUZATII dupa LANSAREA iOS 12.1.2

Apple. Noi acuzatii au fost formulate de catre Qualcomm dupa lansarea iOS 12.1.2, telefoanele iPhone trebuind scoase urgent din vanzare de americani.

Apple iphone ios 12.1.2 china

Apple. Noaptea trecuta iOS 12.1.2 a fost lansat de catre compania americana pentru iPhone, scopul sau fiind de a se proteja de problemele legale pe care le are cu Qualcomm. Desi scopul celor de la Apple este foarte clar, se pare ca Qualcomm nu e chiar atat de multumita de schimbarile facute, si sustine ca iOS 12.1.2 inca incalca brevetele sale de inventie.

Apple. Se pare ca schimbarile implementate in iOS 12.1.2 pentru a elimina functiile care incalca brevetele de inventie ale Qualcomm nu au chiar efectul dorit de catre cei din Cupertino. Compania Qualcomm sustine ca telefoanele iPhone inca incalca brevetele de inventie ale sale si ca instantele din China nu i-au permis companiei Apple sa le mentina in vanzare.

Apple NOI ACUZATII dupa LANSAREA iOS 12.1.2

Apple. Se pare ca americanii ar avea nevoie de o verificare in instanta a schimbarilor facute pentru iOS 12.1.2 pentru a putea vinde in continuare telefoanele iPhone in China. In lipsa unei verificari facute de catre experti, cei de la Apple ar trebui sa isi scoata telefoanele din magazine si sa nu le vanda, insa asta le-ar afecta serios vanzarile in aceasta perioada.

Despite Apple’s efforts to downplay the significance of the order and its claims of various ways it will address the infringement, Apple apparently continues to flout the legal system by violating the injunctions. Apple’s statements following the issuance of the preliminary injunction have been deliberate attempts to obfuscate and misdirect.

Apple. E posibil ca Apple sa incalce in mod voit hotararea judecatoreasca prin care i se interzice sa vanda telefoanele iPhone in China pentru ca incalca brevetele de inventie ale Qualcomm. E posibil ca Apple sa isi asume posibilele amenzi doar pentru ca face cu mult mai multi bani din vanzarea telefoanelor in aceasta perioada in care oamenii cumpara multe cadouri.