iOS 12.1.2 a fost LANSAT pentru iPhone de Apple

iOS 12.1.2 a fost lansat pentru iPhone de catre compania Apple in cursul noptii trecute, iata ce noutatia duce actualizarea disponibila pentru utilizatori.

0

iOS 12.1.2

iOS 12.1.2 a fost lansat noaptea trecuta de catre compania Apple dupa o perioada foarte scurta de testare, americanii fiind obligati sa o faca din cauza unui proces din China. S-a spus inca de saptamana trecuta ca Apple va lansa iOS 12.1.2 pentru utilizatorii sai deoarece contine o rezolvare pentru acuzatiile Qualcomm privind incalcarea unor brevete de inventie.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

iOS 12.1.2 este oferit exclusiv pentru telefoanele iPhone de catre compania Apple, iar in lista de schimbari oferita pentru utilizatori se mentioneaza doua lucruri. In primul rand se vorbeste despre rezolvarea unor probleme de functionare ale eSIM pe iPhone XR, iphone XS si iPhone XS Max, iar mai apoi despre probleme ce afecteaza conectivitatea celulara in Turcia.

iOS 12.1.2 a fost LANSAT pentru iPhone de Apple

iOS 12.1.2 nu are listate modificarile facute de catre compania Apple pentru a nu mai incalca brevetele de inventie ale celor de la Qualcomm, insa ele sunt integrate de americani. iOS 12.1.2 a fost testat intr-o singura versiune beta inainte de a fi lansat, insa graba e justificata de faptul ca Apple risca amenzi pentru ca inca isi vinde telefoanele in China, desi o hotarare judecatoreasca ii interzice sa faca asta.

  • iOS 12.1.2 includes bug fixes for your iPhone. This update: 
  • Fixes bugs with eSIM activation for iPhone XR, iPhone XS, and iPhone XS Max 
  • Addresses an issue that could affect cellular connectivity in Turkey for iPhone XR, iPhone XS, and iPhone XS Max

iOS 12.1.2 poate fi instalat de catre oricine din Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, prin urmarea instructiunilor de pe ecran.