Apple. Solutia de ULTIM MOMENT pentru PROBLEMELE iPhone

apple ios 12 iphone

Apple. Dupa cum probabil va amintiti deja, o serie de modele de telefoane iPhone ale companiei americane au fost interzise la vanzare in China saptamana aceasta. Apple a spus ca telefoanele inca sunt in vanzare, Qualcomm o acuza ca incalca hotararea judecatoreasca, iar acum cei din Cupertino anunta o “solutie” pentru problemele sale.

Apple. Mai exact, compania americana sustine ca saptamana viitoare va lansa o noua actualizare pentru iOS 12 in China, ea urmand a face telefoanele iPhone compatibile cu hotararea judecatoreasca. Nu se stie ce fel de schimbari vor fi oferite de catre compania Apple pentru iPhone in iOS 12 astfel incat sa nu mai incalce brevetele de inventie, dar probabil ele vor fi detaliate curand.

Apple. Solutia de ULTIM MOMENT pentru PROBLEMELE iPhone

Apple. Saptamana viitoare va fi lansata actualizarea americanilor pentru iOS 12, insa aparent doar in China, desi ea cel mai probabil va trebui oferita global, pentru a evita probleme similare. Apple va schimba in aceasta actualizare niste functii ale iOS care incalca brevetele de inventie ale Qualcomm, si cel mai probabil avea solutia pregatita de ceva vreme, fara a o oferi.

Based on the iPhone models we offer today in China, we believe we are in compliance. Early next week we will deliver a software update for iPhone users in China addressing the minor functionality of the two patents at issue in the case.

Apple a avut in ultimii ani numeroase dispute legale cu diverse companii, cu Samsung fiind intr-o serie de procese care parca nu mai au vreo finalitate in fata. Cam acelasi lucru e valabil inclusiv cu Qualcomm, companiile fiind prinsa intr-o disputa legala care a inceput acum cateva luni, si care nu prea pare sa se incheie in viitorul apropiat.

1 COMENTARIU

  1. Deci apare doar in China actualizarea sau global? Ca inca sunt destule probleme pe iOS si ar trebui sa lanseze si ei un update sa le mai rezolve inainte de sarbatori.