iOS 12.1.2. DOWNLOAD pe iPhone pentru Instalare

iOS 12.1.2. Acum poti face download in format ipsw inclusiv pentru telefoanele iPhone, compania Apple lansand actualizarea in cursul noptii trecute.

iOS 12.1.2 download iphone

iOS 12.1.2. Lansata in cursul noptii trecute de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare este disponibila pentru download in momentul de fata in format ipsw. Daca nu sunteti interesati sa faceti Software Update, Actualizare Software direct din telefoane, atunci puteti descarca iOS 12.1.2 in format ipsw pentru utilizare de astazi.

iOS 12.1.2. Desi puteit face download pentru sistemul de operare in format ipsw, veti putea folosi aceste fisiere doar impreuna cu programul iTunes, care le poate instala efectiv. iOS 12.1.2 este util in format ipsw si in cazul in care doriti sa faceti restore pentru a reinstala sistemul de operare in telefoanele iPhone, aceasta fiind si singura metoda de a face asta.

iOS 12.1.2. DOWNLOAD pe iPhone pentru Instalare

iOS 12.1.2. Mai jos aveti link-uri de download pentru fiecare model al iPhone in parte, Apple oferind actualizarea doar pentru telefoane.

Articolul precedentiOS 12.1.2 a fost LANSAT pentru iPhone de Apple
Articolul următorHuawei P30 PRO. NOI IMAGINI ARATA Noul Design
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.