Samsung GALAXY S10. PREMIERA din Telefoanele GALAXY

Samsung GALAXY S10. O premiera a fost anuntata pentru telefoanele din seria Galaxy, compania coreeana aducand pentru clienti o tehnologie asteptata de mult.

Samsung GALAXY S10 incarcare

Samsung GALAXY S10. O premiera pentru telefoanele Galaxy a fost anuntata astazi, si vorbim despre ceva ce este o veste foarte buna pentru toti cei care vor cumpara aceasta noua serie de smartphone-uri. Mai exact, un cunoscut leaker de informatii despre produse Samsung, care inca nu au fost lansate, sustine ca Samsung GALAXY S10 va avea un sistem de incarcare mult mai rapid decat cel inregrat in actualele modele, desi nu se spune exact diferenta.

Samsung GALAXY S10. Actualul sistem de incarcare rapida limitat la 15W urmeaza sa fie imbunatatit substantial de catre compania coreeana, insa e greu de spus la ce anume se va ajunge cu aceasta serie. Stim deja ca Huawei MATE 20 PRO ofera incarcare rapida la 40W in momentul de fata, dar e greu de spus daca Samsung GALAXY S10 va ajunge la un asemenea nivel, desi sunt sigur ca Samsung incearca sa le ofere clientilor sai doar cele mai bune tehnologii posibile.

Samsung GALAXY S10. PREMIERA din Telefoanele GALAXY

Samsung GALAXY S10. Cu aceasta schimbare compania coreeana vrea sa intreaca inclusiv telefoanele iPhone ale companiei Apple, care sunt limitate la 18W pentru incarcarea rapida, inca din cursul anului trecut. Este de asteptat ca Samsung sa creasca la peste 20W sistemul de incarcare rapida pentru seria Samsung GALAXY S10, insa diferenta ar putea fi chiar mai mare daca tehnologia care va fi integrata va fi similara cu cea a noii serii de telefoane Huawei.

Samsung GALAXY S10. Din pacate nu se stie daca si sistemul de incarcare wireless va deveni mult mai rapid incepand de anul acesta, sanse mai fiind ca utilitatea sa sa creasca impreuna cu noua serie. Samsung GALAXY S10 va fi prezentat in ziua de 20 februarie de catre compania Samsung, insa vanzarile urmeaza sa inceapa in data de 8 martie, trei modele urmand a fi lansate ca parte a acestei serii, noutatile fiind substantiale pentru ele.