iPad. Modelele Surpriza Pregatite de Apple pentru 2019

iPad. Iata ce modele noi vrea compania Apple sa lanseze in 2019 pe fondul unei scaderi semnificative a vanzarilor de tablete la nivel global.

ipad 2019

iPad. Noi modele surpriza sunt pregatite de catre compania Apple pentru anul 2019, unul dintre ele fiind crezut retras complet de catre americani, insa se pare ca lucrurile sunt complet diferite. Conform zvonurilor aparute astazi, in 2019 compania Apple va lansa o tableta iPad 5, dar si o noua versiune mai ieftina a modelului care are ecran de 10 inch.

iPad. Incepem cu modelul iPad Mini, care nu a mai fost actualizat de vreo cativa ani, compania Apple intentionand sa lanseze o noua versiune mai ieftina, a acestui produs. Apple ar vrea sa lanseze aceasta tableta noua pana la jumatatea anului viitor, intr-o tentativa de a isi creste vanzarile aflate in continua scadere, modelul urmand a avea un procesor imbunatatit si un ecran mai ieftin.

In ceea ce priveste cealalta tableta, se pare ca modelul iPad cu ecran de 9.7 inch urmeaza sa fie inlocuit in 2019 cu o noua versiune care are ecran de 10 inch, si componente ceva mai vechi. Modelul actual este destul de popular, in special in mediul educational, pretul ceva mai omenesc atragand interesul unui numar destul de mare de clienti, asa cum e normal.

Apple’s supply chain information, Apple told that he is preparing to launch iPad mini 5 in the first half of 2019 to halt the decline in sales of the iPad. It also says that the next model of the iPad (6th generation) is scheduled to be expanded from the current 9.7 inch display to the 10 inch display.

Ambele noi modele ale iPad vor avea preturi mai mici multumita unei reduceri a costurilor de productie prin cumpararea de iluminatoare LED pentru ecran de la un producator nou. Practic, Apple reduce preturile tabletelor sale prin reducerea calitatii componentelor folosite in ele, adica face exact ce a facut si pana acum, si pune profitul inaintea clientilor.

11 COMENTARII

  1. Eu am cumpărat iPad Pro 11 Inch 2018 256gb. De prin 2015 nu mai folosesc telefonul în casă. Am trecut de iPad mini 4. Telefonul îl folosesc când ies din casă. Mobil…

  2. “iPhone XS. Productia va fi REDUSA din nou de Apple” +
    Mai luam in calcul ca s-ar putea sa fie scoase de la vanzare in Europa.
    Cam nasol de Apple 🙁