iPhone. INTERZICEREA in Germania Facuta cu o MARE Inselatorie

iPhone. Interzicerea telefoanelor in Germania este facuta cu o foarte mare inselatorie realizata de catre avocatii companiei Qualcomm in instanta.

iphone germania probleme

iPhone. Ieri o instanta din Germania a luat decizia de a interzice telefoanele companiei Apple deoarece incalca brevete de inventie ale companiei Qualcomm, pentru tehnologii care au legatura cu modem-urile GSM. Deocamdata doar iPhone 7 si iPhone 8 au fost interzise de catre instanta din Germania, insa exista posibilitatea ca si altele sa fie deasemenea interzise, iar asta pentru ca problema este foarte departe de a fi rezolvata, si pentru ca exista alte brevete in discutie.

iPhone. Judecatorii care au decis interzicerea telfeoanelor Apple in Germania deoarece incalca brevete ale Samsung n-au facut-o in deplina cunostinta de cauza, deoarece Qualcomm a refuzat sa permita prezentarea anumitor dovezi. In aceasta idee, un avocat prezent la proces sustine ca judecatorii au luat decizia din motive “procedurale”, nu pentru ca ar fi pe deplin convinsi ca telefoanele iPhone incalca intr-adevar brevetele de inventie ale Qualcomm, si totul din cauza companiei Qorvo.

iPhone. INTERZICEREA in Germania Facuta cu o MARE

iPhone. Avocatii Qualcomm au refuzat sa-i permita inginerului Qorvo, care a lucrat la dezvoltarea chip-urilor ce incalca brevetele de inventie, sa depuna marturie fara ca ei sa fie prezenti, pentru a nu li se dezvalui secretele industriale ale companiei. Acelasi inginer a depus marturie in SUA, unde instanta a permis ca ea sa fie data in mod confidential, iar acolo Qualcomm a pierdut procesul impotriva SUA, dar in Germania a reusit sa convinga instanta sa nu o faca, iar telefoanele Apple au fost interzise.

It’s all because Qualcomm alleged something and Apple couldn’t deny it without violating Qorvo’s secrets,” Mueller stated. “I am shocked that Qualcomm’s procedural gamesmanship — firstly conducting discovery in the U.S. for the stated purpose of presenting chipset schematics in the Munich court, then making an about-face and asking the German court to rule, and the court-appointed expert to opine, on a basis that’s lacking and wanting — has been rewarded.

iPhone. Ce trebuie stiut este ca nu Apple ar fi incalcat brevetele de inventie ale Qualcomm, ci compania Qorvo, ale carui chip-uri sunt folosite in telefoanele celor din Cupertino in acest moment. Aceasta situatie este diferita fata de cea din China, unde telefoanele interzise la vanzare incalca brevetele Qualcomm din cauza unor animatii implementate de catre Apple, iar acea situatie e usor de rezolvat, insa cea din Germania, nu prea.

10 COMENTARII

  1. Cine va scrie postarile, femeia de serviciu?… 🙂
    “INTERZICEREA in Germania Facuta cu o MARE”
    “au decis interzicerea telfeoanelor Apple”

  2. de aici va prezentam gandirea limitata a unui utilizator android. aveti cazul ciolan in fata. nu este vorba de furt. dar nu ii poti explica unui limitat cu android chestii economice si de it pentru ca el stie ca psd e rau pt ca asa e rau si soarele se invarte in jurul pamantului

  3. Ce aliș beliș are Germania cu Qualcom, scârț, aici e treaba politica de când madam Merkel nu-l mai pupa in kr pe Trump

  4. Au găsit vrăjeala maxima. I-au băgat pe aia de la Qorvo la inaintare. De parcă pe piață se vând telefoane Qorvo. Qorvo nu vinde nimic. Produsul care contine tehnologia furată se numește iphone.
    Qualcomm vrea doar să oprească vanzarea de telefoane cu tehnologia furată de la ei.
    Sau ar fi trebuit să ii dea in judecată pe Qorvo ca să nu mai vândă iphone-uri?

  5. Odata ce sunt interzise este clar, furt. Aici nu e gargara interzicerii huawei unde nu s a prezentat nici o dovada. Tu esti prea prossst sa intelegi chestii de genu. Nu folosesti in scop comercial lucruri furate bai oaie cu cabina, platesti pt ele si apoi le folosesti.

  6. Cand esti o companie care nu poate face nimik singura solutie ramasa este sa pmatesti pe altii dar in nici un caz sa FURI. Tipic romanesc, torente, software si aplicatii piratate etc.

  7. Telefoanele care au tehnologia furata sunt vandute de Apple sau de Qorvo? Adica eu as putea vinde telefoane iphone contrafacute doar pe motiv ca altcineva le-a contrafacut? Intreb si eu…pentru un prieten
    Daca s-au dus la ieftineala, acum platesc.