iPhone. INTERZICEREA in Germania Facuta cu o MARE Inselatorie

iPhone. Interzicerea telefoanelor in Germania este facuta cu o foarte mare inselatorie realizata de catre avocatii companiei Qualcomm in instanta.

iphone germania probleme

iPhone. Ieri o instanta din Germania a luat decizia de a interzice telefoanele companiei Apple deoarece incalca brevete de inventie ale companiei Qualcomm, pentru tehnologii care au legatura cu modem-urile GSM. Deocamdata doar iPhone 7 si iPhone 8 au fost interzise de catre instanta din Germania, insa exista posibilitatea ca si altele sa fie deasemenea interzise, iar asta pentru ca problema este foarte departe de a fi rezolvata, si pentru ca exista alte brevete in discutie.

iPhone. Judecatorii care au decis interzicerea telfeoanelor Apple in Germania deoarece incalca brevete ale Samsung n-au facut-o in deplina cunostinta de cauza, deoarece Qualcomm a refuzat sa permita prezentarea anumitor dovezi. In aceasta idee, un avocat prezent la proces sustine ca judecatorii au luat decizia din motive „procedurale”, nu pentru ca ar fi pe deplin convinsi ca telefoanele iPhone incalca intr-adevar brevetele de inventie ale Qualcomm, si totul din cauza companiei Qorvo.

iPhone. INTERZICEREA in Germania Facuta cu o MARE

iPhone. Avocatii Qualcomm au refuzat sa-i permita inginerului Qorvo, care a lucrat la dezvoltarea chip-urilor ce incalca brevetele de inventie, sa depuna marturie fara ca ei sa fie prezenti, pentru a nu li se dezvalui secretele industriale ale companiei. Acelasi inginer a depus marturie in SUA, unde instanta a permis ca ea sa fie data in mod confidential, iar acolo Qualcomm a pierdut procesul impotriva SUA, dar in Germania a reusit sa convinga instanta sa nu o faca, iar telefoanele Apple au fost interzise.

It’s all because Qualcomm alleged something and Apple couldn’t deny it without violating Qorvo’s secrets,” Mueller stated. „I am shocked that Qualcomm’s procedural gamesmanship — firstly conducting discovery in the U.S. for the stated purpose of presenting chipset schematics in the Munich court, then making an about-face and asking the German court to rule, and the court-appointed expert to opine, on a basis that’s lacking and wanting — has been rewarded.

iPhone. Ce trebuie stiut este ca nu Apple ar fi incalcat brevetele de inventie ale Qualcomm, ci compania Qorvo, ale carui chip-uri sunt folosite in telefoanele celor din Cupertino in acest moment. Aceasta situatie este diferita fata de cea din China, unde telefoanele interzise la vanzare incalca brevetele Qualcomm din cauza unor animatii implementate de catre Apple, iar acea situatie e usor de rezolvat, insa cea din Germania, nu prea.

Articolul precedentSamsung GALXY S10. PRODUCTIA a fost INITIATA
Articolul următorGoogle Assistant Este cel mai BUN Asistent Personal
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.