Google Assistant Este cel mai BUN Asistent Personal

Google Assistant. Un nou test demonstreaza ca este cel mai bun asistent personal dintre toti cei mai importanti existenti in momentul de fata pe piata.

Google Assistant performante

Google Assistant. Asistentul personal al companiei Google ramane in continuare superior atat software-ului din spatele Siri, cat si celui din spatele Amazon Alexa, sau Cortana, conform unui test complex facut recent. Google Assistant a fost superior concurentei in aproape toate testele facute, fie ca a fost vorba despre rularea de comenzi vocale pentru navigatie, sau pentru cautarea de informatii, ori achizitiile facute online.

Google Assistant. Testul a pus fata in fata boxele inteligente Google Home, HomePod, Amazon Echo, dar si Harman Kardon Invoke, diverse alte produse inteligente pentru casa fiind deasemenea utilizate. Stim deja ca HomePod are parte de foarte multe plangeri din partea clientilor care au cumparat-o, in principal din cauza faptului ca Siri nu reuseste sa functioneze chiar asa cum isi doreste lumea, cei de la Apple incercand sa imbunatateasca in mod constant functionalitatea asistentului.

Google Assistant. Ramane SUPERIO Siri si Alexa

Google Assistant comparat Siri Alexa

Google Assistant. Desi a fost bun aproape la toate, asistentul personal al celor de la Google nu a depasit Siri cand vine vorba despre rularea de comenzi vocale pentru controlarea sistemului de operare. Aici HomePod s-a dovedit a fi cea ai buna alegere, iar Google Assistant a fost plasat pe pozitia a doua, insa a reusit sa intreaca Alexa si Cortana, deci in aceasta privinta inca mai exista imbunatatiri care trebuie facute de catre cei de la Google pentru platforma lor.

Google Assistant comparat Siri

Google Assistant. Per total, asistentul companiei Google a raspuns in mod corect la 87.9% dintre toate intrebarile puse in cadrul testului, Siri iesind pe pozitia a doua cu 74.6%, Alexa cu 72.5%, si Cortana cu 63.4%. In ceea ce priveste intelegerea comenzilor rostite de catre utilizatori, Google Assistant s-a plasat pe prima pozitie, cu 100% acuratete, ceea ce este impresionant, pentru ca niciunul dintre ceilalti asistenti vocali nu a avut un rezultat atat de bun, nici macar Siri, pe care Apple il tot lauda.