Samsung GALXY S10. PRODUCTIA a fost INITIATA

Samsung GALXY S10. Productia pentru noul telefon a fost initiata de catre compania coreeana, iata ce este pregatit pentru clientii din lumea intreaga.

Samsung GALXY S10 productie

Samsung GALXY S10. Productia noului model de smartphone a inceput deja in fabricile celor de la Samsung, coreenii incepand sa asambleze telefoanele pe care le vor vinde in primavara anului viitor pentru clienti. Stiam inca de acum cateva luni ca e posibil ca productia Samsung GALXY S10 sa inceapa in avans pentru ca telefoanele sa poata fi lansate mai devreme pe piata, iar acest lucru s-a intamplat intr-un final, dar lansarea va avea loc tot undeva prin martie.

Samsung GALXY S10. Nu se stie in care dintre fabricile Samsung a inceput deja productia telefoanelor din aceasta serie, insa cel mai probabil vorbim despre cele din Vietnam, pentru ca acolo exista si cei mai multi oameni experimentati. Daca productia Samsung GALXY S10 a inceput deja, va fi nevoie de minim 1/2 luni pentru a exista un stoc suficient pentru lansare, iar acum e posibil sa fi fost initiata doar o productie de test, si nimic mai mult.

Samsung GALXY S10. PRODUCTIA a fost INITIATA

Samsung GALXY S10. Nu se stie nici care dintre cele trei modele de telefoane a intrat deja in productie la companie, astfel ca ar putea fi vorba fie despre cele Lite, fie despre cele Edge, fie despre cele Plus. Indiferent de situatie, Samsung GALXY S10 are programata prezentarea pentru data de 20 februarie, si lansarea pentru data de 8 martie, asa ca pana atunci e foarte putin probabil ca vreunul dintre modele sa fie pus in vanzare de catre coreeni.

Samsung GALXY S10 productie telefon

Samsung GALXY S10. Dupa cum probabil stiti deja, noua serie de telefoane va veni cu noi componente interne, care sunt mai puternice, cu noi camere, dar si cu ecrane care au dimensiuni mai mari. In ciuda acestor schimbari, seria Samsung GALXY S10 va fi in continuare vanduta la preturi mai mult decat decente, ele urmand a fi foarte apropiate de cele care sunt percepute in moemntul de fata pentru seria S9, deci ar trebui sa fie destul de populare.