iPhone 11. Asa ARATA cu Decupajul GALAXY S10

iPhone 11. Asa ar arata daca ar avea decupajul din Samsung GALAXY S10 implementat de catre compania Apple, iata cat de mare ar fi modificarea pentru telefon.

iPhone 11 decupaj s10

iPhone 11. Viitoarea serie de telefoane mobile ale companiei Apple este anuntata de catre unii ca venind cu un decupaj mai mic pentru ecran, in timp ce altii spun ca absolut nimic nu se va schimba pentru serie. Un grafician este totusi de parere ca pentru iPhone 11 ar putea fi folosit deasemenea decupajul care va veni impreuna cu Samsung GALAXY S10, adica o perforatie pentru ecran care va ascunde o camera duala frontala, sau una standard.

iPhone 11. In prima imagine de mai jos puteti vedea cum ar arata noua serie de telefoane ale companiei Apple daca ar avea un decupaj mult mai mic integrat, acesta fiind foarte similar cu cel folosit in Huawei P20 Pro. Desigur ca este mult prea mic pentru a include atat camera duala, cat si senzorii necesari pentru sistemul de recunoastere faciala prin Face ID, asa ca e improbabil ca iPhone 11 sa arate precum vedem in prima imagine de mai jos, dar graficienii pot face orice.

iPhone 11 decupaj huawei p20 pro

iPhone 11. Asa ARATA cu Decupajul GALAXY S10

iPhone 11. In cea de-a doua imagine putem vedea cum ar putea arata noul model de telefon cu o perforatie similara cu cea pe care o asteptam pentru Samsung GALAXY S10 in primavara anului viitor. Desigur ca si pe iPhone 11 aceasta perforatie arata la fel de ciudat precum in cazul Samsung GALAXY S10, dar compania Apple nu va oferi asa ceva, iar asta pentru ca de la Samsung va veni un telefon fara un sistem adevarat de recunoastere faciala.

iPhone 11 decupaj galaxy s10

iPhone 11. Desi pentru camera TrueDepth dedicata Face ID vor fi facute imbunatatiri serioase cu implementarea de noi senzori, e improbabil ca dimensiunea decupajului sa fie micsorata de catre cei de la Apple. In aceeasi idee, este anuntat faptul ca design-ul general al seriei iPhone 11 nu se va schimba intr-o forma, sau alta, asa ca ar fi bine sa va obisnuiti cu acest gand, pentru ca dezamagirea va fi confirmata inca de prin prima parte a anului 2019.

7 COMENTARII