Raiffeisen Bank: Ne AVERTIZEAZA de Craciun, Cum Poti Ramane fara Toti Banii din Banca!

Raiffeisen Bank Ne AVERTIZEAZA Craciun Cum Poti Ramane fara Toti Banii Banca

Raiffeisen Bank ne avertizeaza in mod oficial chiar in a doua zi de Craciun, binecunoscuta banca din Romania aducandu-ne in atentie o avertizare pe care nu ar trebui sa o ignoram, iar asta pentru ca ea ne poate scuti de foarte multe batai de cap din cauza carora am putea ramane fara banii pe care-i avem acum in conturile noastre.

Raiffeisen Bank vorbeste mai jos despre fraudele care au loc in aceasta perioada, spunandu-ti sa fii extrem de atent cu cine vorbeste si cui dai informatii personale, pentru ca poti fi pacalit sa cedezi date care pot fi folosite impotriva ta pentru a ti se fura banii din conturi, desi in prima faza ti se vorbeste despre posibilitati de castiguri foarte mari.

Poti vedea chiar acum mai jos explicatiile pe care Raiffeisen ti le ofera pentru ca tu sa ramai in siguranta, impreuna cu banii pe care-i ai si este important sa nu ignori vreunul dintre sfaturile pe care banca ti le aduce in atentie, pentru ca s-ar putea sa regreti serios daca nu acorzi atentia cuvenita acestor avertizari oficiale ale bancii.

Raiffeisen Romania nu este la prima avertizare de acest gen, iar asta pentru ca de-a lungul timpului au fost publicate multiple atentionari similare, insa in ultima perioada numarul fraudelor cibernetice a crescut, astfel ca e important si ca bancile sa isi instiinteze clientii cu privire la pericolele extrem de serioase la care sunt expusi.

Știm că n-ai sta la discuții cu cineva care îți cere – la telefon sau prin mesaje – informații despre locuința familiei, mașina personală și alte bunuri ale tale. Fii la fel de vigilent când primești apeluri sau SMS-uri prin care se transmite o urgență și ți se solicită să introduci date personale, coduri de activare, parole, codul de utilizator de la aplicațiile tale, date ale cardului.

Nu uita că banca nu iți va trimite niciodată astfel de solicitări. Pune întrebări pentru a afla cine este apelantul sau expeditorul. Te rugăm să nu introduci/trimiți datele solicitate și să verifici situația, printr-un apel la *2000.