Huawei P30 PRO. DOUA SURPRIZE URIASE Anuntate

Huawei P30 PRO. Doua surprize foarte importante au fost anuntate pentru noua serie de smartphone-uri, iata ce secrete are Huawei gandite pentru clienti.

Huawei P30 PRO procesor

Huawei P30 PRO. Doua noutati importante urmeaza sa fie implementate in telefon, ele urmand a fi surprize serioase pentru intreaga industrie smartphone pentru ca putini se asteapta la o asemenea schimbare. Mai exact, desi in Huawei MATE 20 Pro este implementat un chip Kirin 980 cu procesor produs folosind un proces de fabricatie de 7nm, in Huawei P30 PRO urmeaza sa fie integrat un nou chip Kirin 990, despre care am auzit inca de acum cateva luni.

Huawei P30 PRO. Se pare ca Huawei ar dori sa ofere chiar mai multa putere de procesare pentru telefoanele sale, pentru a depasi si iPhone, iar indeplinirea acestui obiectiv are la baza oferirea unui procesor imbunatatit. Un chip Kirin 990 este necesar si pentru ca actualul Kirin 980 este inferior celui Snapdragon 855 in performante, deci Huawei P30 PRO ar fi inferior din start atat telefoanelor iPhone, cat si noilor modele de telefoane Android care vor fi lansate la inceput de an 2019.

Huawei P30 PRO. DOUA SURPRIZE URIASE Anuntate

Huawei P30 PRO. Separat de acest nou chip Kirin 990, compania Huawei ar dori sa implementeze in noul sau model de telefon inclusiv mai multa memorie RAM, adica fie 10 GB, fie 12 GB. Actualele modele de telefoane ale chinezilor au 8 GB RAM, insa pentru Huawei P30 PRO se doreste o crestere a cantitatii de memorie pentru a tine pasul cu ceilalti producatori chinezi care deja ofera 10 GB si 12 GB RAM in telefoane, deci Huawei ar ramane in urma.

Huawei P30 PRO. Avand in vedere ca noul model de telefon va avea si o camera quad, e nevoie de mai multa putere de procesare, dar si de mai multa memorie RAM, asa ca schimbarile sunt cat se poate de logice. In baza a ceea ce stim acum, Huawei P30 PRO urmeaza sa fie pus in vanzare undeva prin cursul lunii martie, in urma unei prezentari ce ar urma sa aiba loc la Mobile World Congress 2019, sau undeva in preajma acestui eveniment international.