Digi Mobil. Orange, Telekom, Vodafone, PRETURI mai MICI din 1 Ianuarie 2019

Digi Mobil. Orange, Telekom, Vodafone vor avea preturi mai mici din 1 ianuarie 2019 pentru serviciile pe care le ofera pentru clienti, iata cat de mare e schimbarea.

Digi Mobil roaming

Digi Mobil. Orange, Telekom, Vodafone, vor avea preturi mai mici de la 1 ianuarie 2019 pentru unele servicii care sunt oferite in Romania, un anunt foarte important fiind facut joi pentru toti clientii din Romania. Conform acestui anunt, Digi Mobil si ceilalti operatori din Romania vor avea preturi mai mici pentru apelurile telefonice si internetul mobil pe care le putem folosi in roaming, iar asta inseamna ca va creste traficul total alocat de catre companii pentru utilizare cand suntem in afara tarii.

Digi Mobil. Orange, Telekom, Vodafone, vor putea percepe o suprataxa de maxim 4.5 euro, fara TVA, pentru fiecare GB de trafic de internet mobil consumat de catre clienti in roaming, cu 1.5 euro mai mic decat valoarea actuala. Aici vorbim despre suprataxa pentru internet mobil pe care Digi Mobil, si ceilalti operatori, o pot percepe daca depasim traficul alocat in abonament, cantitatea aceasta fiind deasemenea crescuta dupa scaderea pretului acestei suprataxe.

Digi Mobil. Orange, Telekom, Vodafone, PRETURI mai MICI din 1 Ianuarie 2019

Digi Mobil. Reduceri vor fi deasemenea aplicate inclusiv pentru apelurile telefoanic facut in roaming pentru toti operatorii de telefonie mobila, suprataxa pentru depasirea alocatiei lunare scazand cu 7% de la 0,91 la 0,85 eurocenti/minut. Asta nu va afecta in vreun fel alocatia lunara de minute pe care Digi Mobil, si ceilalti operatori de telefonie mobila, o vor avea pentru clienti, insa daca ramaneti fara minute, atunci veti avea mult mai putin de platit pentru ceea ce vorbiti.

Începând cu data de 1 ianuarie 2019, ca urmare a scăderii tarifului reglementat la nivel de gros, pentru majoritatea planurilor tarifare va crește volumul de date (MB/GB) ce pot fi consumate în roaming în UE/SEE[1] fără aplicarea unor taxe suplimentare. Totodată, în cazul depășirii limitelor utilizării rezonabile a unor servicii în roaming în UE/SEE, scad și suprataxele care pot fi aplicate consumului ulterior.

Digi Mobil. Ceva special pentru operatorul detinut de catre RCS & RDS are legatura cu suprataxa pentru roaming pe care compania o impune deja pentru unii clienti, aceasta scazand de la data de 3 ianuarie de la 0,91 la 0,85 eurocenti/minut pentru minutele vorbite. Schimbarile care nu au legatura cu suprataxa impusa de catre Digi Mobil se vor aplica de la prima secunda a anului 2019, deci daca in noaptea de Anul Nou sunteti in strainatate, veti beneficia de aceasta schimbare.