Samsung GALAXY S10 ARATA ca o CLONA a iPhone XR

Samsung GALAXY S10 arata ca o clona a iPhone XR, o noua imagine confirmand faptul ca Samsung nu vrea sa fie 100% originala cu noile sale modele de telefoane.

Samsung GALXY S10 productie iphone xr

Samsung GALAXY S10. Noul model de telefon arata ca o clona a iPhone XR, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, iar asta in conditiile in care coreenii s-au cam distantat de ideea de a copia Apple, cel putin in ultimii ani. Vorbim aici totusi despre versiunea Lite a Samsung GALAXY S10, adica modelul cel mai ieftin, care va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch, acesta fiind plat, LCD, probabil foarte similar cu cel al iPhone XR.

Samsung GALAXY S10. De la marginile groase ale ecranului, si pana la felul in care arata carcasa, versiunea Lite a seriei pare sa fie o copie destul de fidela dupa telefonul cel mai accesibil din seria lansata anul acesta de catre compania Apple. Imaginea de mai jos a fost facuta de catre un producator de carcase care a intrat in posesia unor schite in baza carora urmeaza sa fie produs acest model de smartphone de catre compania Samsung pentru vanzare.

Samsung GALAXY S10 ARATA ca o CLONA a iPhone XR

Samsung GALAXY S10 iphone xr clona

Samsung GALAXY S10. Stiam inca de acum cateva luni ca seria de telefoane pregatita de catre coreeni va avea ecrane de 5.8 inch, 6.1 inch si 6.5 inch, la fel precum cele pe care le vinde Apple cu seriile iPhone XS/XR. De la o simpla potrivire a diagonalelor ecranelor folosite in telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 si pana la un aspect foarte similar intre versiunea Lite si iPhone XR este o cale foarte lunga, insa se pare ca exista un raspuns pentru acest model de telefon.

iphone xr imagine

Samsung GALAXY S10. A copia iPhone XR nu e tocmai o strategie chiar atat de buna, iar asta pentru ca nu e tocmai un model de succes al companiei Apple, vanzarile pentru el nefiind chiar atat de mari. Noile modele de telefoane ale coreenilor vor fi prezentate in cursul lunii februarie, iar lansarea lor pe piata urmeaza sa aiba loc in martie, cam asa cum se intampla in fiecare an cu tot ceea ce aduce pe piata compania coreeana pentru fanii sai.